Aaa ja też chcę do chustowego nieba! :D Cudna chusta :rolleye: Zachorowałam :mrgreen:
Wersja do druku
Aaa ja też chcę do chustowego nieba! :D Cudna chusta :rolleye: Zachorowałam :mrgreen:
Uwielbiam grafita więc antracyt też podoba mi się straaaaasznie :mrgreen: nie mogę się swojego doczekać. Myslałam że będzie w tym tygodniu, niestety . Muszę czekać do następnego :twisted:
mogłam tu nie wchodzić, mogłam tu nie wchodzić... :duh:
idę stąd!
Anasta, Ty malpo jedna :ninja:
Nie dosc, ze wstawilas zdjecia cudne zdjecia antracyta, jedynego indio, kotre mnie powalilo, to jeszcze teviota dolozylas na dokladke, a nad nim sie zastanawialam juz jakis czas.
dobrze, ze mam bana na chusty :roll:
a ja będe miała może juz w przyszłym tygodniu:D
juz je kocham, ciekawe jak będzie jak juz je będe miała
doszedł dziś do kogoś?
hej, i jak wrażenia? (pytanie do dziewczyn, które już otrzymały) Mocno ciekawa jestem :)
Śledzę wątek :ninja: :D
Gdyby komuś się znudził proszę o mnie pamiętać :lol:
wkurza mnie to czekanie i brak informacji co z indiaczem zakupionym już dawno:mad:
Dziewczyny jak tak naiwnie po prośbie, że gdyby komuś się antracytek nie spodobał to chętnie przygarne. Nie wchodziłam przez miesiac na forum i teraz mam nauczke :cryy:
piekna ta chusta :)
ale i tak grass ładniejszy moim zdaniem
a moze grass ktos by chcial sprzedac :P?
Widziałam antracyta przez chwilę.Mnie się podoba :).Spokojna chusta.Jak indio czarno-białe, ale bez takiego mocnego kontrastu jak w tamtym. Mięciutka,choć ledwie dotknęłam i wcześniej nie widziałam konopii.Oglądałam w pudełku,a chętnie w akcji zobaczę.Kojarzy mi się jak popiół z papierosa lub ogniska-dla mnie to ładny kolor.Pomacałabym sobie antracyta dłużej! :thumbs up: Indio Grass właśnie zakupiłam,ale nie miałam w łapkach jeszcze :mrgreen:
MAM!! :)
TO MÓW!!! jakie jest? bo moje do mnie nie dotarło jeszcze, choć już jest w drodze )))))
edit: widzę że chccesz jednak wymienić ))) nie, nigdy tego nie zrozumiem - macałam te gekony, nie wiem co w nich jest ))) może jeszcze jako krócizna... ale jak tego koloru jest tyle... no nie wiem, to IMO )))