super, chyba sie pokusze o probe;)
Wersja do druku
super, chyba sie pokusze o probe;)
wcale fajne wyszły :)
kibicuję jednak dalszemu odbarwianiu bo jasniejsze będą według mnie ładniejsze.
aż mam ochotę cos odbarwić :P
kurka cakiem ładne wyszły ;-)
rosyjskie dziewczyny w większości są zachwycone :) też chcą już odbarwiać.
ale swoje nie dam :))) gdybym miała 2 takie chusty, może bym się skusiła. a jednego jedynego ptaka to mi szkoda :)
odgrzebuję,bo no mózg mi chyba zlasowało,że brałam pod uwagę farbowanie pawików;),dużo miałam w rękach ale te są nieporównywalne do żadnej chusty,to jest po prostu moja idealna szmata:jump::jump::jump:
;) poszły ostatnio na ebayu za jakieś 250 euro :D to jakby ktos chciał jeszcze ;)
Moje dziś dotarły oj ładne są ;-)
moje tez dotarly , sa cudne i fajnie nosza!!! gdyby tylko obiekt noszony chcial byc noszony:)
Dziewczyny, kusicie, oj kusicie. Zaczynam żałować, że się na nie nie szarpnęłam...
Ciekawa jestem kolejnych matamorfoz-nie każ nam Olu zbyt długo czekać! :)
moje też dizś dotarły, ale jeszcze ich nawet z pudła nie wyciągnęłam :hide:
Ania, ja juz moje zostawie takie jakie sa, zakochalam sie w nich w tej postaci i nie chce zmieniac.
za to mam juz "naturalne" pawiki tez:)
mam takie wrazenie, ze te pawie sa baaardzo grube, ciensze od Azura grubsze od rybek karmin.
http://images8.fotosik.pl/1389/d3332fafca6fb6c9med.jpg
zeby tylko szybko sie lamaly!!!
a mi się podobajate odbarwione pawie :) bardzo ciekawy efekt
tylko dzieczyny, czy takie odbarwianie nie niszczy chusty? bo mi się zamarzyło odbarwienie jade...
nie niszczy-zalezy czym odbarwiasz oczywiscie. jesli nie jest to jakis oparty na chlorze srodek (jak wybielacz), to powinno byc ok.
Mysle,ze to bardzo dobra chusta dla ciezszych dzieci,kawła szmaty po prostu. I wydaje mi sie,ze nie jest tak trudna do złamania,bo nie jest az tak sztywna.
mój pięcioletni syn właśnie zasnął w hamaku z lnianych pawii (wykorzystuję dziecko do łamania szmaty :twisted:)
wygląda tak słodko, że mu chyba fotę strzelę.
a co do łatwości łamania... hm. mi ta szmata wydaje się strasznie sztywna. genialna, ale nie wiem czy łamie się łatwo. już lniane wory chyba były łatwiejsze w obróbce (moss szybko się łamał)