pkt 7 regulaminu zabrania cytowania korespondencji
Wersja do druku
pkt 7 regulaminu zabrania cytowania korespondencji
mi np. podoba sie kolorystyka Twoich starych pasiastych chust tkanych - nr 41 (żółte) i 44 (biało-czerwono-granatowe) w galerii zdjeć na stronie. Jakbyś uzyskała taki efekt w skośnokrzyżowej, myślę, że byłoby bardzo oryginalnie.
A ja na miejscu producentki chust powoli przenosiła bym się do działu "reklama" hm? :)
DOTARŁA !!! Pierwsze wrażenie: twardawa i dość cienka.
Miałam zamotać Pyzę ale mi zasnęła :hmm:, no trudno, zamotam jutro ino, że już po praniu. Na razie zamotałam lalkę treningową.
To faktycznie zastanawiające, ale przed wypraniem jest jednak inna niż LL i Bebelulu (chodzi mi o pracę włókna). Przed praniem sztywna ale dobrze pracuje. Jest też cieńsza niż te LL, które dotykałam. Resztę dopiszę jutro jak chusta wyschnie.
nimar przypomina almelle jesli juz ;)
a ja pisze o skosnokrzyzowej a nie o "pościelowej" i o ile mi wiadomo chust skosno-krzyżowych nimar nie ma w swojej ofercie :ninja:
IMHO jak już to pierszeństwo do wzoru pościelówki ma producent tkaniny ;) A zanim pojawiły się na allegro te wzory to już na forum miałyśmy dokładnie w tych samych wzorach/kolorach pieluszki formowane flanelowe Tetro (pomijam kwestię chust skośnokrzyżowych, bo jestem jej ciekawa)
A ja mam astygmatyzm i nie wiem, gdzie sa okulary - czy mozecie mi powiedziec, czy nazwa firmy to
aLmelle czy aImelle?
Dziekuje :)
Na temat poprzednich chust się już wypowiadałam (nie koniecznie pozytywnie ;) ), jestem bardzo ciekaw tej skośno-krzyżowej, kupiłam przez allegro i będziemy testować w Białym, może zmienię zdanie ;)
cobra pytam bo ja zaczynalam od nimar wiec stad to porownanie bo cenowo stoja podobnie. jezeli jest inna to superowo.
:mighty: masz rację :mrgreen: ja miałam na myśli kto pierwszy zaczął na allegro sprzedawać (wydaje mi się, że AlMelle przed azimi a potem niedawno pojawiła się nimar)
dokładnie to AlMelle (a jak alicja L jak lucyna i M z wielkiej litery) ;)
no ta ostatnia jest po prostu skośno-krzyżowa a nie zwykła bawełniana jak kanga ;)