Myślę, że to koniec na dzisiaj, za pierwszym razem wyszly 4, dzisiaj też 4...
Wersja do druku
Myślę, że to koniec na dzisiaj, za pierwszym razem wyszly 4, dzisiaj też 4...
Kurka ale tak sie nie da funkcjonowac, mam teraz siedzieć przy komputerze i klikać f5 o wieczora??? I jutro o nowa http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s060.gif
dopiero komputer odpaliłam :/
ostatnio kompletnie nie mam czasu
a marzyły mi się te wełniane chmurki :/
no nic, z moich typów jeszcze te jasne warkocze zostały, ale też pewnie nie upoluję :/
gdyby ktoś nie chciał a miał chmurki, plizzzzzz :mighty::mighty::mighty:
Kurczaki jak pech to pech. Zdążyłabym biedrony tylko kupić, nawet mi weszły do płacenia. A ja chciałam kapuściane główki:cryy:
Najpierw zębatki teraz to..
Aj, proszę Was! Zapomniałam :duh: Z moimi chorusami "Odlot" oglądaliśmy, pożerając domowej roboty popcorn, podczas gdy Wy tam w ogniu walki... :duh::duh::duh:
Teraz juz wiem, ze znalazlam ulubiony wzor Oschy - Braid. Czekam na kolejna kolekcje i ten wzor w szaro-niebieskosciach i najlepiej z lnem. Mniam!
A co do polowań oszowych,czy wiecie może czy są programy które powiadamiają o zmianach na stronie z jakimś alarmem najlepiej :lool:
Jest cos takiego. Nazywa sie Page Monitor, dodatek do przegladarki.
Sciaga sie toto jako add-on do Chrome (w moim przypadku), pewnie na firefoxa tez jest. Pojawia ci sie ikonka u gory po prawej stronie pasku adresu. Wchodzisz na Osche New products, klikasz ikonke page monitora i klikasz "monitor this page". Prawym mozesz wejsc do opcji i zaznaczyc jak czesto ma sprawdzac strone i czy powiadomic cie dzwiekiem, co wlasnie zrobilam, bo of course nie zauwazylam bez tego.
Wowww, nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje:omg: Teraz juz wszystko rozumiem:mrgreen:
Normalnie korzystam z Firefoxa ale mam tez chroma i ustawiłam sobie startową newsy Oschy i zainstalowałam ten dodatek.
Wypróbowałam go w sumie na forum bo tu ciągle się coś zmienia ;) i usłyszałam świetne "kuku".
Ha! czyli działa :mrgreen:
zaciekawiłyście mnie :)
tylko trzeba by mieć cały czas kompa odpalonego...
a może jest taki dodatek, który z wyprzedzeniem alarmuje? :mrgreen: