Przemysle przez przepisowe 24 godz. ok?
Oby się znalazła :)
noruniu, jakby co, to my jesteśmy na COŚ umówione na luty. Pomyśl, co byś chciała.
Jutro przyjdzie - zobaczysz :)
Jasne :)
Czerwoną włóczkę mam już w domu, nawet mitenki dla Ciebie popełniłam, żeby zobaczyć, jak się robi z tej wełny (równiutko, ładnie wychodzi :)).
Przemyslalam sprawe, obejrzalam garderobe i.. torebki ;) i... na razie spasuje. Doszlam do wniosku, ze poza czerwienia jednak przydaloby sie cos neutralnego, typu bez...
Takze poczekam na razie na czerwony komplet.
(a moge Cie poprosic o przeslanie mi moze na PW zdjecia mitenek? Jesli nie sprawi Ci to klopotu oczywiscie). Moglabym sie juz nimi cieszyc na Nowy Rok. :)
jupi!!!
Aksamitko!!! zobacz jaki dobry dzień, to co bierzesz :ninja::lol:
hihihihiih
nie ma bata, zapewne już pozamiatane,bo Aksamitka zachorowała na ten kolor;)
Aksamitko, nie chowaj się w lodówce, ja Cię proszę! Już się martwiłam, że zachorowałaś - tak długo Cię nie było... I pustki w domu moim ;)
W takim razie śliwka leci do Ciebie :) Co do szczegółów (robimy czapę?) to poproszę na priv.
Hainaut, postaram się cyknąć zdjęcie mitenek, ale nie obiecuję, że dzisiaj. Spróbuję...
Żeby miło i kolorowo zakończyć ten rok, ciąg dalszy wczorajszej sesji :) Komplet już zaakceptowany przez właścicielkę - tylko Wam pokażę:
A naprawdę jestem chora :rolleye:
I wszyscy chorzy w domu. mały wziął i do kompletu zagorączkował znowu wysoko...
Priva pośle z domu juz,bo w przychodni siedzę i muszę oprzytomnieć zaraz :mrgreen:
Piękny Asiu :love:
Ja już kiedyś pisałam że ta chusta zyskuje jeszcze bardziej właśnie dzięki zielonej czapie a tu jeszcze ekstra rękawiczki
super, dobrze że podgryza to nie muszę nawet zazdrościć :whistle:
Asiu jak zwykle piękne zdjęcia bo o dziełach nie wspomnę:applause:
a ja jak zawsze jestem pod wrażeniem kurtki Twej:love:
Dzięki :)
A chusta może podgryzać osoby bardzo wrażliwe. Na liście włóczek z włoskiem, jest to jedna z mniej podgryzających (chyba mniej niż Twoja morska). A czapka i rękawiczki są zrobione z tej samej włóczki, co Twój morski komplet.
Dziękuję, kochana :kiss: Ja sobie wymyśliłam niespodziankę dla Twojej Nelly na wiosnę, ale na razie nic jej nie mów. Za to, że tak pięknie pozuje i robi zdjęcia :)
A kurtka powinna iść już na śmietnik, bo ma tyle lat, co mój syn (czyli 4,5) i była co sezon intensywnie eksploatowana. Dobrze, że na zdjęciach jeszcze jako tako wygląda, bo bardzo ją lubię :)
Asiu dziś dotarł do mnie cyklamenowy komplet od Ciebie jest przecudowny :love:
Czapa leży super i fajnie się w niej czuje i uwaga nic nie gryzie, to moja włóczka idealna:D
a szal super taki ciepły i duży i będzie się teraz fajnie sprawdzał do kurtki a na wiosnę i jesień na sweter
aha i kolor jest rewelacyjny, bałam się że będzie trochę w róż wpadał ale nie, to piękny odcień fioletu
dziękuję bardzo i teraz będę cicho podglądać a na wiosnę może się w kolejce ustawię, zobaczymy
też już zakładam własną kolekcję od Magnus :lol:
pozdrawiam cieplutko
Ja mogę powiedzieć,że Magnus dokonała tego czego nie zrobiły ze mną chusty do noszenia dzieci:
buduję swój przemyślany stosik ;)
I będę go używać znacznie dłużej :) Dzięki Asiu!
Rosemary, bardzo, bardzo się cieszę i dziękuję :)
Aksamitko, cóż ja mogę więcej powiedzieć -
http://www.emoty-gg.eu/mini/699.gif
Właśnie dostałam rękawiczki.
Dziękuję :D
Niech się dobrze noszą!
Komplet dla Tau w ciemnej czerwieni - miękki, lekki, przytulaśny...
Gotowy już od kilku dni, ale warunki pogodowe nie pozwalały na zrobienie sensownego zdjęcia. Dziś tak na szybko, z samego rana - po drodze do przedszkola:
Piekny!!!! :love::love::love::love::mighty:
Moglabys mnie znowu wpisac na koniec kolejki? :hide:
Jasne :) Super, że Ci się podoba :)
Luty już powinien być luźniejszy, więc myślę, że w tej chwili termin to koniec lutego, początek marca
śliczny komplet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki kolor cudowny <3
Magnus a ja daleko jeszcze jestem? :)
Asiu ja jeszcze raz napiszę, że mój cyklamenowy komplet jest cudowny.
nie tylko ciepły, piękny ale co najważniejsze nie gryzie i chętnie go noszę, bo czuję się w nim bosko
jeszcze raz dzięki
pozdrawiam
piękny, bardzo ładny wzór:heart:
Zrobiłaś mi naprawdę wielką przyjemność tym wpisem. Dziękuję :kiss:
Dzięki :) Już poleciała do właścicielki.
Kasiu, dzięki :)
Mam coś dla Ciebie:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1327.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1328.JPG
Komplet z bardzo, bardzo delikatnej włóczki wełnianej z dodatkiem jedwabiu. Czapka też będzie, ale jest na mnie dużo za mała, więc nawet nie będę przymierzać do zdjęć.
Co myślicie?
Asiu napisałam priv już nie mogę się doczekać:)
Bardzo wysmakowane:love:.
Dobrze,że nie od ręki;).
Co to za włóczka dokładnie?
:mrgreen:
Edit: Chyba zapadłam :ninja:
dziekuje za komplecik:D
sprawdzil sie:D
lansowalam sie w nim Cambridge i w Londynie
teraz we Wro:thumbs up:
Bardzo się cieszę :)
Aksamitko, to jest to:
http://www.magicloop.com.pl/9-drops-baby-alpaca-silk
Kolor 7820.
I bardzo trafnie ujęłaś - rzeczywiście jest "wysmakowany" i taki... subtelny?
szal piękny, wiem co mówię bo mam taki w domu tylko morski i super się nosi, uniwersalny, bo można go nosić jak szal np na sweter, można wiązać jak szalik a można motać że wygląda jak komin super
Jestem zachwycona tym czerwonym kompletem dla Tau :love:
czy byłaby szansa zapisać się do kolejki i zamówić podobny?