wow! ja chce jelonka!!! jak go można zdobyć? Ktoś wie może? (Nigdy nie kupowałam w Nati- a jak nowe wzory to chyba wykupują ludzie dość szybko???) :// :help:
Wersja do druku
wow! ja chce jelonka!!! jak go można zdobyć? Ktoś wie może? (Nigdy nie kupowałam w Nati- a jak nowe wzory to chyba wykupują ludzie dość szybko???) :// :help:
ładne te nowe papugi:) i wzór widoczny. Przy polowaniu na różowe jaskółki nie chciała mi się otworzyć strona, a jak już się otworzyła było po ptakach..
Reniferek/jelonek cudny :D :love:
tych papug już nie ma na fb
oo ten czarno biały super! jak by to była wełna! bym się skusiła bankowo... ale stawiam, że wełna to nie będzie ... ale może się zdziwie!
bardzo bym chciała się zdziwić :)
zważywszy jakim uznaniem cieszą się już te lejenie, to im serwer padnie gdy je wypuszczą...
a jak to się okaże kaszmir, to będzie koszmar.
a nie kupowanie :(
Jelonki... Pierwsza myśl - o matusiu, znowu landszafcik! Druga - ładne! :love: Fajna kreska, takie ornamentowo ozdobne, jak w starych księgach. Jakby były z czymś co nosi, nie wzgardziłabym :ninja:
To szare stare też zacne, nawet nieco wełniście wygląda? :bduh:
mi tam się jelonki bardzo podobają a kiedy mają wyjść?
Ciekawa jestem z jakim dodatkiem beda te jelonki i w jakiej cenie :) zimowa wersja z jakas wełną byłaby super :)
średnio podobaja mi sie te nowe wzory
jedynie jelonki i papugi ujda w tłumie, ale bez rewelacji:hide:
Czyli szanse są nie wielkie... Ale mnie dobiłyście :(
A mi się mało chust podoba :cryy:Z Natii to pierwsza :(((((
Czy ja napisałam, że nie spróbuję? :ninja: Po prostu nie będę się łudziła, że kupię ... :hide:
:mighty:Dziewczyny czy mogę was prosić o porównanie nośności chust Nati do Didy indio (z mieszankami grubość 230-250g/m2). Pytam, bo tylko w takich noszę mój kochany ciężarek i nie chcę się zawieść po zakupie Nati... Wiecie wzór mnie urzekł ale jak to wygląda w praktyce???
jeśli te jelony będą z kaszmirem to poniooosą, ho ho :thumbs up:
postaram się na nie zapolować.
wełny i lny nati też noszą bardzo dobrze
Dziś o godzinie 14.00 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: ISPIR SZARY z wełną merynos, 40% wełna merynos, 60% bawełna!
foto w #1 :)
uf
jade robic pierniki:lol:
madzi: Dziękuję za mega konkretną odpowiedz :kiss:
Ispira chyba mogę sobie odpuścić na szczęście, poczekam sobie za to na jelonka, oby z kaszmirem/wełną :mighty:
Ten Jelonek jest z jedwabiem, ale wełenkę będzie można taką utkać. Wełenka to póki co tylko czarno-biały Ispir.
Zdjęcia w albumie na Facebooku to próbki wzorów, część z nich możemy powtarzać w innych składach i kolorach.
Szkoda :/// A miałam nadzieję na jelonki z kaszmirem lub wełną.
a kiedy coś z kaszmir??
Może elfy?? :ninja:
Jedwab na zimę :hmm:
teraz królować powinien kaszmir i wełenka ;)
a jelonek to aż się prosi o taki skład właśnie
Natalio z koła zębate z wełną? :love:
jest już stosowny wątek życzeniowy :mrgreen:
Natalio, koła zębate z wełną, jelonki z wełną no i ja bym chętnie misie z wełną jeszcze raz zobaczyła...
jelonki z wełną w takiej samej kolorystyce jak te jedwabne :love::love::love:
i misie polarne w mroźnym błękicie z białym!!!!! napaliłam się po fotach na FB, że może jest taka wersja u Was, ale niestety :(
(takie mniej więcej połączenie jak w arze - pięknie wyszło)
O, ja też poproszę o jelonki z wełną, kolor jak w tych jedwabnych :mrgreen:
Chyba nie uda się odtworzyć tego koloru i wzoru Jelenie z wełną :frown Musiałby być inny kolor. :hmm:
Polarię chciałam zrobić w graficie, ale można by również utkać ją w takim rzadkim kolorze - coś między turkusem a zielenią. :hmm:
Elfy/jelonki w kaszmirze - bajka :)
Buuu :cry:Cytat:
Chyba nie uda się odtworzyć tego koloru i wzoru Jelenie z wełną :frown Musiałby być inny kolor. :hmm:
A to może to bordo jaskółkowe w takim razie, tak jak dziewczyny pisały - byłaby szansa? Też byłoby pięknie.
No i oczywiście koła w wełence :mrgreen:
Patrzalam na Ispira - niestety dzisiejsze obowiązki zawodowe były ważniejsze. Jakby komuś zbywał - odezwijcie się
Widziałam ale potrzebuję standardu albo maxi.
Bordowe (jak jaskółki) jelonki z wełną - taaaaaak :love::love::love:
W ogóle wzór jest dla mnie genialny!!! Troszkę przypomina stylistyką elfy :D A jak już przy elfach jesteśmy, to w wełence też byłyby boskie :) Może jakiś ciemnoczekoladowy brąz. Albo zieleń, taki chłodny, "leśny" odcień, ale nie za ciemny. Do tego wątek elfów beżowy, złotawy ahhh :love:
Dziękuję za możliwość pomarzenia :mrgreen:
Elfy w butelkowej zieleni wełenka albo kaszmir...
Albo pancy :)