motyli chyba dziś nie było, pojawiła się tylko zakładka (klikałam w nią z uporem maniaka, więc mam nadzieję, że nie przegapiłam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
dmuchawce były bodajże w zeszłym tygodniu
Wersja do druku
motyli chyba dziś nie było, pojawiła się tylko zakładka (klikałam w nią z uporem maniaka, więc mam nadzieję, że nie przegapiłam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
dmuchawce były bodajże w zeszłym tygodniu
A konopne marble wisi, i wisi, i wisi...:roll:
Wisiadlo??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
I nikt się naprawdę nie skusił?
Nikt naprawdę? Bo będę musiała sama pomacać :)
Napisz do Mamaliki, pozowała do zdjęć więc pewnie coś niecoś o nich powie;) chyba, że na pozowała tylko w bawełnie...
my mieliśmy okazję wiązać te pomarańczowe na sesji zdjęciowej. Tylko to były te w wiskozą bambusową...
A mi chodzi właśnie o konopie :)
to niestety nie pomogę :) w każdym razie po zawiązaniu zdecydowanie lepiej wyglądała niż przed :D
Który kolorek ładniejszy? Fiolet, czy pomarańcz? Bo pewnie widziałaś obie :)
Tu pani ma zdjecia tych bambusowych - ale mnie strasznie sie nie podobaja te rozne kolory brzegow...
http://www.thebabywearer.com/forum/s...-*PICS-ADDED!*
widziałam na żywo tylko pomarańcz, druga strona jest bardzo jasna :) krawędzie faktycznie są w różnych kolorach
To już widzę, że pomarańcz nie dla mnie :)
W ramach wywołania do tablicy ;) Te marble z sesji zdjęciowej też nie było z konopiami -a szkoda, bo sama bym z chęcią wypróbowała ;) A w fiolecie dokładnie, jak w pomarańczowym, jedna strona dużo jaśniejsza - więc chusta w sumie "jednostronna". No i ma żółte szerokie krawędzie (czyli tak jak w paprotkach zielonych).
Wiem, że Natalia zagląda, więc może mi odpowie, czy te marble z konopiami to ma takie paski po bokach, jak z bambusem?
Bo wysłałam kilka maila i nikt mi nie odpowiedział, a chciałabym to wiedzieć.
Dzisiaj dotrze moja fioletowa, ale z zamiarem wrzucenia jej do farbki :)
Idzie do czarnej farbki :)
ooo ciekawie by bylo :thumbs up: