Mysle, ze taki jak apricot bedzie. Piekny i dopoogladania;)
Wersja do druku
Ale fale na zdjęciu taaakie piękne. A ile one ważą - wiadomo?
mnie też nie stać, choć kolor jakoś mi się spodobał ostatnio )))) kiedy się zjawił,nie ruszył :lol:
a nie pamiętacie, co było kiedy dziewczyny rose zamówiały? u wszystkich został, bo większość powiedziała bleeee i zrezygnowała. i przyszły rosjanki i wszystko wykupiły :lol::lol:
załapałam się na to indio, ale dałyście mi do namysłu.. moje dziecko już małym klocem jest, a jak ono takie cienkie jest, to się boję, że mi się będzie wżynać. a powiedziałam sobie "dość ze szmatami do oglądania"!
Laski na TBW piszą, że te silki daja radę klocuszkom:) zobaczymy jak w realu. Moje bedzie dzis chyba, to dam znac;)
Slate - cienki, jak apricot i chinol, ale jakby gęściej tkany. Nie pamiętam. Nosi lepiej niż apricot, czyli nie jest tak źle jak wygląda. Albo ja się nauczyłam lepiej wiązać:) Nosiłam poł godz, bez dyskomforty, choć mi brakowało tej mięsistośći starych jedwabi:( Oczywiście jest piękny!!! Identyczny jak antracyt! Może tylko ta jedwabna nic odbija czerń bawełny i wydaje sie szarawa.
Fale - poezja!! Szkoda, że kolor taki głupi:) Znaczy piękny, turkusowy bardziej niż niebieski. Chropowate, trójwymiarowe, ech... Super!!! Cienkie, ale przez ta strukturę fal takie mięsiste trochę. No bomba!!!! Uśpiłam Wicia w nich, nic mi sie nie wrzynało.
A i na koniec - nie ma to jak stary didkowy jedwab mimo wszystko:(
Muszę coś sobie zafarbować na turkusowo na otarcie łez :frown
kurcze a moja falki przyszły i jeszcze nie rozpakowałam..
zostawiam sobie tę przyjemność na jutro :D
ciężki dziś dzień miałam, wróciłam do chaty a tu masa roboty więc już ciemnośię zrobiło, dzieci zasnęły a ja chcę prawdziwy kolor zobaczyć bo jak mi sie nie spodoba to migiem poleci na bazarek więc lepiej żeby się spodobał ;)
z falkami przyszły rybki "krejzi"
Kolor Ci sie spodoba :) Gekonowy taki...
o rybkach mi tez opowiedz :) jak już obejrzysz :)