wyslij jako mms do ktorejs tu, moze ona zrzuci na kompa :)
Wersja do druku
wyslij jako mms do ktorejs tu, moze ona zrzuci na kompa :)
Hehe... Ćwiczcie wyobraźnię... :hey:
Mój aparat w telefonie nie teges... :-? Właśnie zrobiłam nim fotkę, bo taniuka usycha w swojej pracy (jedną wysyłkę wzięłyśmy), a mam jej dowieźć jaskóły po 15, no i dooo... Kolory z kosmosu, więc to bez sensu...:roll:
"na pięcie" rośnie...:ninja:
metis, no nie przygotowana do pracy poszłaś! jak można było nie wziąć aparatu...dzisiaj! :nono::twisted:
to niech zrobi zdjęcie ktos z lepszym aparatem w telefonie:mrgreen:
Czerwien sie ciezko fotografuje, kazdy kto robi choc troche zdjec na codzien ci to powie :comp:
i prześle mailem do Ciebie
Bosz, dobrze, że Was tu ze mną nie ma - zlinczowałybyście mnie jak nic! :hide::mrgreen:
Już i tak czuję tę moc, a raczej MŁOT: :comp:
:kiss: O, jedyna łaskawa duszyczka...:hey:
Jak tylko wrócę do domu (przekazawszy uprzednio taniuce jej jaskółki), to :znaika: zrobię zdjęcia dobrym aparatem!
nie no, Hitchcock normalnie:ninja:
:mad:łeeeeeee:mad:
a swoją drogą, to z tego wątku tylko ja, metis i Karusek ustrzeliłyśmy jaskółki???
Ja jeszcze ustrzelilam :love: Ze strony sledzacej przesylki widze ze w nocy gdzies w Niemczech byly - takze nie wiem czy juz dzis dotra
No to 1/5 rzutu nasza! :mrgreen:
ach siedze i :bfing: i marze o tych Waszych ptaszkach ... no nic jakby co to taniuko miła pamietaj o mnie ;)
:lol:zarty zartami, ale nie usiedze...
duży sex-shop :ninja: i ten szef wymagający :D
Metis - a te jaskółki to taki rubinrot czy coś innego?
Czy ja napisałam, że wymagający???:omg:
Gdyby był wymagający, to by mnie tutaj - o, tu właśnie! - nie było...:mrgreen:
Szefo jest kochany i nie zawraca mi sobą za bardzo głowy...:thumbs up: A mógłby, bo takie jego prawo :lol:
Cholercia, no mam je tu pod lampką i... :roll::duh:
No chyba trochę zbliżone do rubionrota (widzisz, Kamila, jak dobrze, że miałam Twojego niedawno ma pożyczce! :mrgreen:), ale jednak łagodniejsze...No i gładkie, a nie indio czy jakiś "trójwymiarowy" wzór, to dużo zmienia...
Takie "jasne bordo" bym powiedziała po prostu...
Zamęczycie mnie dzisiaj...:whistle:
:lool:
O, taniuka, jestem pewna, ze się w nich zakochasz na zabój!
To nie jest dobra wiadomość dla Ciebie, Zuzolciu...
No, ale spokojnie, przecież za pół roku będzie zrealizowany ten pre-order... :hello:
A, i dodam jeszcze, że te wrzosowe gałązki i ptaszorki lekko błyszczą czy opalizują jakby... :roll: Chyba ze to fatamorgana, bo co chwilę po nie sięgam i się gapię...:duh:
Dla Was wszystko... :mrgreen::lool:
hehe pomarzyć można co nie? :P
fajnie że są takie fajoskie na żywca!
Ale jakby się jednak komuś od-widziały to ja się przypominam :hello:
a tu oczka prosząco-błagalne
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...01448551_n.jpg
właśnie rozpakowałam!
są CUDNE CUDNE CUDNE. Piękny kolor!!!!!!!
zdjęcia za jakiś czas, u mnie już ciemnawo za oknem, więc i tak będą z lampą, niestety :(
No i gdzie te foty:znaika:
no to się doczekałam i mam :) cuuudne są - kolor naprawdę winno-malinowy (przynajmniej w tym świetle co je widzę :)), cienka, ale zwarta, w dotyku czuć delikatny meszek - nie miałam wcześniej kaszmira, więc trudno porównać. Nie wytrzymałam i szybka kieszonka nawet była, trzyma konkretnie moje 12 kg. Szerokość ok. 68 cm :)
Natomiast może jestem dziwna, ale fenomenu wzoru jaskółek wciąż nie czuję...ładny owszem, ale głównie jak chusta jest rozłożona :) w kieszonce słabo widać... chyba nawet wolałabym winnego kaszmirowego pancyka :) lub nawet gałązki.
Zdjęcia nawet zrobiłam. Ale starym słabym aparatem (bateria w lustrzance akurat padła), no i ciemno już. Jedno jest z lampą, drugie bez z dużą czułością i szumami.
https://lh6.googleusercontent.com/-u...2/DSC08437.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-e...6/DSC08440.JPG
ładna - tak trochę patriotycznie wygląda :D No dobra - baaardzo mi się podoba :applause: