no wiesz - może jakas marzy;)
Wersja do druku
w sumie pewnie wiele marzy :duh:
uscisle wiec: przy karmieniu
Aniu,cudnie wyszlo-zarowno w materiale jak i na zywo-fryzurka rewelacyjna i dzieci super.Ty kobieto nic sie nie zmieniasz tylko ladniejesz,bylam u Ciebie jak bylas jeszcze w oststniej ciazy i teraz wygladasz jeszcze piekniej!Program ok,tylko ta Pienkowska...ale Zawitkowski rzeczywiscie nawrocony,tylko to trzymanie sie kolyski,ale coz i tak b duzy postep.Brawo Aniu!!!
Wyszło super :) Gratuluję :)
dobra .
udało mi sie nakierowac antene i jako tako odbiór był :lol:
Hanti fajnie wyszło :thumbs up:
maluchy cudne
karmienia nie widziałam ( u mnie strasznie sniezyło ;) )
Szkoda że to nie program Prokopa i Wellman bo było by bardziej na luzie a nie tak jak by ktos tyczke zjadł ( Pieńkowska )
Zawitkowski konkretami odpowiadał .Było jako tako ;)
lepiej niz wcześniej w jego karieze ;)
kejzi co do tekstów że ktoś dla kogoś pracuje i sie nawrócił jest nie ok .
Jakoś tak mi sie neismacznie zrobiło :rolleyes:
Wydaje mi sie że dla pieniędzy nei zmienia sie poglądów jesli chodzi o medycyne .Nawet jesli wspołpracuje z bebelulu ( nie wiem bo nie znam na tyle by wiedzieć ) to za kilka groszy nie stawiał by na szali swojej pozycji medialnej :hmm:
Aniu fajnei było :thumbs up:
Biedronko, ale to jest niesmaczne. Nie mam zamiaru chołubić PZ tylko dlatego, że nie lubi nosidełek tylko chusty. Wg mnie facet jest słaby, wypowiada się np o karmieniu piersią wygadując wielkie bzdury. A to, ze współpracuje z bebelulu to oczywista oczywistość. W dzisiejszym świecie rządzi pieniądz, nie idee. Mnie to zniesmacza,więc o tym mówię.
Kejzi - ale Z. miał na osbie Zarę nie Bebelulu (chyba że tylko mi się wzór Zarowy na tej hcuście ukazywał).
Miał w studio Zare Terracote na sobie :)
byc moze, ja nie widziałam, jesli tak było to byc moze zagalopowalam sie :)
Bardzo fajnie wyszło, tak naturalnie...
Też odniosłam wrażenie, że Pieńkowska i Jagielski jak dwa 'betony' patrzyli na chusty jak na ufo i wcale nie byli przekonani, ale Hanti i P.Z. (i za to mu chwała) wdzięcznie i bez skrępowania mówili swoje.
Ja bym się czuła mocno zdeprymowana.
A karmienia nie zauważyłam :hide:
A pana PZ i tak lubię od zawsze. W każdym razie dla noszenia dzieci robi dość dużo IMO
było super.. i szybka "akcja cyc"... rewelacja!
Można Zawitkowskiego lubić albo nie, nie jest on alfą i omegą bo nikt nie jest ale na pewno jest świetnym fizjoterapeutą i sympatycznym człowiekiem. Nie ważne z kim umowę ma a z kim nie, ważne że osoba będąca dla wielu rodziców ogromnym autorytetem w znanym i lubianym programie powiedziała wisiadłom NIE, a chusto zdecydowane TAK. To jest najważniejsze. I owszem nawrócił się w jednym - nie wsadził dziecka do torby, a do chusty to raz i powiedział, że pionizować można (mimo iż dodał że krótko) to i tak sukces. Dla mnie było super. Zarówno Hanti jak i Pan Zawitkowski!
Dla mnie też było super i uważam, że wyszło wspaniale, zarówno Hanti jak i PZ. Ale moj komentarz dotyczył wylacznie osoby PZ. To wszystko.
hanti, bylo extra!!!
pieknie ci w nowej fryzurze!!!!
a jekie dzieciaki juz duze...chyba dawno ich nie widzialam :hide:
Kinia ewidentnie potrzebowala swojego mikrofonu - duze niedopatrzenie realizatora ;)
pana Z. lubie - medialnie musi byc bardzo ostrozny, w koncu rozni ludzie go sluchaja i czesto stosuja 100% i bezrefleksyjnie uslyszane rady...na zywo jest o wiele - rozsadniejszy i naprawde fajne rzeczy gada i o noszeniu i o opiece nad maluchem (o laktacji z nim nie rozmawialam to sie nie wypowiadam ;) )
Super! Gratulacje:lol: Karmienie na wizji bomba, naturalnie! Wkurzyło mnie tylko, że Zawistowski generalnie NIE pionizacji w pierwszych miesiącach i że Pieńkowska tak bała się, że dziecko wypadnie.
eeeee.... to hanti wlosow nie obciela??? - ogladalam jednym okiem (drugim lapalam szalejacego dwulatka :lol::rolleyes:) ale wydawalo mi sie ze mam taka fryzurke jak elf z ramienia?
takie wlosy wywiniete do gory - czy to byly zwiazane wlosy a ja gapa jestem?
tak czy inaczej wygladala swietnie :mrgreen:
Chciałabym z mocą sprostować jedną rzecz:
Paweł nie miał na sobie Bebelulu, bo nie współpracuje z Bebelulu.
Nie ma to, jak wypowiadać autorytarne sądy o sprawach, o których się nie ma pojęcia.
A poza tym to była Zara naturalna, pofarbowana na złotą rybkę.
;)
wszystko pięknie wyszło :)
podziwialiśmy dzieciaki, każde miało coś do powiedzenie, tylko mikrofon był jeden :D
nareszcie coś się zaczyna mówić o chustach :)
A ktoś nagrał? jeśli tak to będę wdzięczna za zamieszczenie linku. Pewno nie tylko ja :-)
pamiętałam, pamiętałam, pamiętałam...i zapomniałam...szukałam jakiejś ikony oddającej stan mojego ducha, ale nie znalazłam:cryy: j.w. błagam o jakieś nagranie!!! Moje usłużne dziecko na reakcję matki, że głupia jestem jak but, odpowiedziało: trzeba było sobie zapisać, mamuś ! o zgrozo!
ufffff jestem :)
duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
Z karmieniem to było zupełna "wpadka". Podróż trwała 1,5 godziny w korkach, mała była zmęczona i głodna. Więc miałam do wyboru, albo reklama wrzasku w chuście, albo dać małej to czego oczekiwała. Wiem że w komentarzach będzie z tego błoto :hide: i naprawdę moim celem nie było świecenie piersią dla przyjemności.
Paweł miał na sobie zarę i myślę sobie że dwie warstwy materiały w chuście tkanej to nie zbrodnia.
No i przede wszystkim mam nadzieję że przekaz był jasny wisiadła do kosza, nosimy w chustach :jupi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i moja "nowa" fryzura dziękuje :P już pół roku się z nią przyjaźnię ;)
hanti karmienie było bomba! jak dla mnie najlepsza reklama tego, że chustomama jest zawsze gotowa odpowiadać na potrzeby dziecka
no, po waszych komentarzach to nie mogę się doczekać aż w necie będzie to można obejrzeć!
A, hanti nic się nie bój- jedni zrobią błoto, inni będą chwalić- pomożemy:ninja:
karmienie rulez! :)
widać było, że prowadzący mało przygotowani byli:roll:
mnie też Pieńkowska wkurza:twisted:
ale
Prokop to prześmiewca jakich mało, poważne tematy prowadzone przez niego stają się czasem banalne, spłycone i goście wypadają mało wiarygodnie
więc chyba jednak dobrze, że to nie Prokop-Welman prowadzili:roll:
jeszcze raz wielkie:applause::applause::applause:
nie widziałam, ale cieszę się jak wariatka, że kolejne mity runęły!
Aniu brawo!
i czekam na jakąś linkę... ;)
Jak dla mnie bombowo :thumbs up:
Acha, a dlaczego to moja wypowiedź została określona jaka autorytarna a innych dziewczyn nie?
Twoja oczywista oczywistość już od bardzo dawna nie jest prawdą. warto sprawdzić informacje, które podaje się z taka pewnością:rolleyes:
a PZ jest bardzo sympatycznym i mądrym gościem. lubię go. robi naprawdę wiele dobrego wypowiadając się w mediach. a wiadomo, że informacje dla tv musza byc podane jak w najprostszej formie, żeby trafic do większej liczby odbiorców.
czekam niecierpliwie na materiał w necie. obejrze z przyjemnością:)