a my dziś w ince... nooo w koncu zmiękła skubana! i juz nie ociera :)
Wersja do druku
a my dziś w ince... nooo w koncu zmiękła skubana! i juz nie ociera :)
forest i lucky baby (całą zimę moglabym w tym pluszu przesiedzieć)
Zara - testowa zresztą :) i manduca
A ja dziś zamotałam w rapalu lawendową - dłuuugo leżała w kąciku, jakoś nie po drodze mi z nią było od czasu kupienia czerwonych listków.. No i muszę przyznać, że lepiej mi się moją lawendę mota niż czerwone listki..
I jeszcze wypróbowałam dziś kupioną właśnie kurtkę SK - znacznie poprawił mi się komfort wyjścia na dwór:)
Pozdr.
Monika
a my z powodu nawału roboty (służbowej, nie prac domowych) tylko w kółkowej, i to tylko parę minut:cryy: zeszłam z małą w chuście do rodziców a tam mama: no weź ją wyjmij, przecież ona chce do mnie na ręce, tak ją ściskasz w tej chuście, przecież jej niewygodnie - stara śpiewka, ech......... no i musiałam rozmotać:frown
My wczoraj w perełce style (po domu) - jestem Natifilką :)
a my dzisiaj w oberżynie, czekając na testową purple ;)
A my podobnie jak i wczoraj w nati kalahari.
Dziś debiut miały moje lilie. Szkoda tylko, że krótko, bo mała głodna się zrobiła. Od wczoraj ciągle na cycku siedzi i mało się nosimy.
I miałam dzisiaj iść na spacer ale mocno śnieg pada i siedzimy w domu czekajac az przestanie padać.
noooo a my dziś zaliczylismy spacerek w mossie! ależ boska ta szmata! :)
a jak mi ciepło w nereczki było cuuudo!
hmmmm mossa nie widać ale uwierzcie jest pod kurtką (fota telefonem robiona wiec jakość marna :) )
edit: oooo a teraz moj dziec dal sie w plecaczek wsadzić :) i paradujemy w Ince
http://images41.fotosik.pl/245/63e7c6fa05d0c4b4.png
:op:
Agut, strasznie fajnie że Ci się tego mossa udało dorwać, gratulejszyn:mrgreen: a ja będę miała mossa własnej roboty, bo barwnik, który kupiłam do wełenki nazywa się ..... moss green:applause:
fale allegro :love:
Lilie z ramie :mrgreen:.
A ja zatęskniłam za latem, wakacjami, zapachem morza... I wyciągnęłam z szafy Maiję. Młoda na plecach spała słodziutko a ja z gazetką :mrgreen:
Spacerek w leosiu (i tak, nie wiedzieć czemu, dopadła mnie myśl, że w mojej ciążowej kurtce z młodym z przodu wyglądam jak dwugłowy smok).
Ostatnio tylko róże/fiolety wybieram z mojego stosiku:lol:
Ullka i różowa wełenka Nati:)
Kółkowa Vombati
a ja dziś w świeżo przybyłej nati japan z kaszmirem. jestem zachwycona, dzidzior też - śpi sobie, a ja prasuję, piję zieloną herbatę i podczytuję forum.