ja proponuje z jednej strony Donaldy, z drugiej Tuski ;)
albo w prezesiki Kaczynskie z kotem w chuscie ;)
Wersja do druku
ja proponuje z jednej strony Donaldy, z drugiej Tuski ;)
albo w prezesiki Kaczynskie z kotem w chuscie ;)
Czachy :mrgreen:
Ja już ładnych kilka razy o taki wzór meczyłam, więc popieram wszystkimi kończynami.
przypominam również, że bardzo ładny chłopięcy wzór pojawił się w konkursie Nati ;) może obeszłoby się bez graficzki;)
I jak dziewczyny może naprawdę Natalkę poprosimy by nam utkała coś fajnego :) ?
Jestem za. Wystarczy już może tych kwiatuszków i zwierzątek? Chociaż przerwę niech zrobią i utkają coś fajnego chłopięcego, bo didek też się średnio stara.
Mnie sie podobala czyjas tu propozycja z zachodzacymi na siebie kolami zebatymi roznej wielkosci - typ mechanizm zegarka pod lupa :)
jestem za autkami w stylu retro w kolorze szaro-niebieskim
podbijam
powoli kończe noszenie, fajnie byłoby miec jeszcze taka techniczną, męska chustę!
kilka dni przed pojawieniem sie tego watku poslalam do Nati fajny (mysle:lol:) projekt, ale nie bylo odzewu wiec...:thumbs down:
green może już się tka :ninja:
Fajne pomysły, ale nie wiem czy by mi taka chusta przypadła do gustu :wink:
chyba nie, bez zgody mojej chyba by nie tkali;)
zreszta zabralam wzor ipowiesilam u didka na FB, moze za moment ukaza sie jakies autka retro,"luzno" nawiazujace;))
ech.
nie wiem jak wy ale ja wciąż bardzo chcę samochodową chustę ! :D
kto ma jakiś ciekawy pomysł ? :)
autka do mnie nie przemawiają zupełnie, ale już koła zębate, żaglowce albo rakiety kosmiczne - jak najbardziej! Taką chustę to mogłabym mieć :D
autka i inne koparki, rakiety i śrubki jak dla mnie :thumbs down: :duh:
ale żaglowce :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: byle nie szaro-buro-beżowe i nie-różowo-zielone ;)