no to fakt 8))Cytat:
Zamieszczone przez barrbarra
Wersja do druku
no to fakt 8))Cytat:
prawie, jak wiadomo, robi różnicę.Cytat:
Liczy się jednak efekt końcowy - Ty będziesz miała silka. :-)
(a teraz niechustowo, ale a'pr farta w życiu)
Własnie znalazłam w wytęsknionym przez cały dzień piwie robaka.
a ty?Cytat:
kiedyś pewno też.Cytat:
Zamieszczone przez pasja
A my wlasnie wrocilismy do naszego warszawskiego mieszkania i pakujemy sie dalej. To byly bardzo intensywne dni, napracowalismy sie nieziemsko. Postanowilam, ze dzis pojde spac przed druga ;) Bardzo dziekujemy wszystkim Kangurom, ktore przyjechaly z daleka, zeby impreza byla udana. Jestem pod wrazeniem ich profesjonalizmu i wyczucia sytuacji :) fajnie, ze sie wam chcialo przyjechac/przyleciec do Warszawy :)
"Nasze" Niemce byly zachwycone - i Annette z Hoppediza i Petra z Wickelkinder zaklepaly sie juz na przyszly rok (pod warukiem, ze umiescimy je w tym samym co w tym roku hotelu ;) ). Didymos mam nadzieje, ze bedzie miec wiecej szczescia (w tym roku stoisko bylo puste, bo 30 kg chust zaginelo w firmie kurierskiej).
Milo bylo poznac osoby znane tylko z nickow - sporo was bylo :) dziekujemy za wszystkie mile slowa, naprawde takie dwa dni daja niesamowitego powera i chec do dalszej pracy! Milego czytania folderkow, milego korzystania z chustowych nagrod :) w nastepnym roku bedzie jeszcze lepiej (pasja, bardzo trzymalam za Ciebie kciuki..)
a teraz..jedziemy odebrac zdjecia od naszego fotografa :)
O
a ja kiedys wygralam.. tylko nagrody nie dostalam. i do dzis dnia jestem obrazona :evil:Cytat:
to chyba lepiej juz nie wygrywac niz chodzic z uraza w sercu :D
A ja właśnie dotarłam do domu. Miałam do przejechania 400 km. Jestem zmęczona, ale niezmiernie zadowolona. Było przecudnie, profesjonalnie a jednocześnie swojsko i miło. Mogłabym tu ochać i achać, ale chyba pójdę spać. Chustomania i KLub Kangura, jesteśmy wielcy!! :fire:
:lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez pinaska
gratki dla Kuby :applause:
a ja wygrałam nino lachs :jump: :jump: :jump:
kolor co prawda nie mój, ale z przyjemnością się z nino poprzytulamy, bo się jeszcze w ogóle nie znamy ;)
czas na nowe znajomosci :D
Dziękuję PB :D :kiss: :D
Chyba się powieszę pecha mam okropnego :(
nie wieszaj się, chyba, że z jakiejś szmaty huśtawkę zrobimy w Centrum :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
stokrotki_rumianki na pocieszenie przytulicie?
Dzięki serdeczne Organizatorom, za cudowną imprezę, podziwiam Wasze umiejętności organizacyjne i profesjonalizm. Lokalizacja doskonała, blisko Centrum, z Gocławia miałam rzut beretem, zaraz potem można było powędrować na spacer do Łazienek dotlenić się i ochłonąć po tych chustowych szaleństwach :mighty:
Dzięki Kasi plecaczek opanowany, ćwiczymy na razie i dociąganie średnio wychodzi, ale w końcu trening czyni mistrza, kiedyś wyjdzie perfekcyjnie.
Z niecierpliwością czekam na przyszłoroczne Dni Noszenia. Co prawda Młody już będzie dwulatkiem, ale co tam najwyżej za rączkę przywędrujemy z chustą w garści :D
Jesteśmy szczęściarzami i wygraliśmy kosmetyki do pielęgnacji dzieciów. Myślałam, że w genach mam zapisane, że nic nie wygrywam :o
Bardzo milo czytac takie entuzjastyczne posty :-)
SUper jest wiedziec co sie podobalo, ale chetie posluchamy tez glosow krytycznych - bo nastepne Dni Noszenia chcemy zorganizowac jeszcze lepiej :-D
Dzieki, ze bylyscie i dziekuje naszym wspanialym pokazowomodowym modelkom i modelom no i Kasi, Adze, Marysi, Ani, Sabinie, Marcinowi, bez ktorych te Dni nie bylyby takie fajne.
Przy okazji dodam, ze naszym zagranicznym gosciom bardzo sie podobalo w Warszawie i to, ze z takim enstuzjazmem nosimy nasze dzieci :-)
w dalszym ciągu mam jedną nagrodę, do właścicielki której się dodzwonić nie mogę ;)
eh cudnie było i tak kolorowo :) :applause: super, że byłyście z nami :jump: nigdy w życiu nie widziałam az tyle na raz zachustowanych osób :)
pierwsza część relacji dziś :) w dzień dobry TVN
kolejna 6tego listopada - tuż przed rozpoczęciem Tygodnia Bliskości w całej Polsce :)
tych co nie mogli dotrzeć zapraszam do obejrzenia :)
Ja raz wygrałam 3 butelki dobrej wódki. W parę tygodni później włamali mi się do mieszkania i między innymi wyczyścili nam barek z tejże właśnie wódki. To jest dopiero pech!Cytat:
Zamieszczone przez pasja
A wracając do tematu, cieszę się, że są imprezy chustowe. W przyszły weekend będę na Progessteronie w Lublinie, a dziś już ustawiłam nagrywanie DD TVN :)
Cytat:
Zamieszczone przez Aga
Włączyłam ddtvn od początki i jak na razie nic nie zapowiadali :(
Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
Przytulimy przytulimy :)
Oni nigdy odrazu nie zapowiadaja wszystkich tematów, tylko kilka pierwszych, czekamy cierpliwie :DCytat:
Zamieszczone przez asercia
w dwóch pokojach mam włączony tv, bo młoda strasznie mobilna :D