kto bedzie jutro?bo ja ide sie dokształcać na warsztaty.chętnie poznałabym Was tak realnie bo do tej pory nie bylo okazji![]()
Jestem bardzo zła. Szykowałam się na Dni Noszenia już od sierpnia ;( ponoszę sobie sama w szpitalu ;(
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Dagmarko to dokładnie tak samo jak jaZamieszczone przez Dagmara
Mój M. ma szkołę w ten weekend więc żeby być na Dniach Noszenia musiałabym na cały weekend wrócić do domu a wtedy nie mogłabym być u taty...
Jak ja zazdroszczę tym, które tam będą![]()
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
To sobie zrobimy własne dni noszeniaZamieszczone przez Ilonsa
Po Bielanach - Wawrzyszew o Chomiczówka
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Ja jestem zła, bo Dni Noszenia nakładają się na Progressteron. Z chustowym stoiskiem.
Ale będę w sobotę w CSW, pooglądam sobie
W niedzielę pewnie jednak do puszczy brykniemy!
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Dagmaro, Asercio, Ilonso - szkoda, ze Was nie bedzie...
a jesli jakos jednak sie uda - radosc bedzie wielka
a na pocieszenie dodam, ze juz za miesiac na Tydzien Bliskosci Klub Kangura szykuje rozne fajne imprezy. i to nie tylko w Warszawie.
Szczegoly niebawem na stronie
(w tym przypadku niebawem nie oznacza 2 dni przed)
ps. Karolinko - ja bede![]()
ja będę przez cały czaswłaśnie wróciliśmy z rozstawiania wszystkiego po kątach muzeum
![]()
także zapraszam serdecznie - szczególnie na Kangurowy stolik konsultacyjny![]()
a najbardziej zła jestem.... że nie moge wygrać nagród, które leżą u mnie w domu...
chusty (min limitowane didki) hoppy i rapalu , nosidła limitowane manduca... ...kocyki polarowe dla dzieci, olejki eko do masażu, chusteczki eko, organiczne kosmetyki, pieluszki i masa rzeczy ciekawych...
aaa a pozatym jak zobaczyłam chustę rodem z NRD to szczękę zbierałamcudo = każdy musi zobaczyć
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
a u mnie doooopaszykowałam się i co... dziecko mi się zasmarczyło okrutnie... I to młodsze, bo gdyby starsze to bym sama z Pestką przyjechała, a tak.... musiałby się cud stać żebyśmy pojechali.... ech życie........... idę łzy ronić w poduszkę
![]()
Miłych spotkań
Aga po prostu jesteś mistrzynią organizacyjną ( o czym jutro szczęśliwcy się dowiedzą)![]()
dziś jestem sama z szarańczą, wiec nie zaryzykuję takiej wyprawy, ale jutro jedziemy na obiad do mojej mamy na Mokotów, więc pewnie wcześniej zawitamyporozglądać się troszkę
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
My chyba jutro przyjedziemy![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
my zajrzymy i dziś, i jutro.
na chwilę, bo mela z melem w nosie![]()
eee, chcecie te wszytskie nagrody wygrac, co![]()
tez bym chciala. alem przeziebiona![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Może i mi się uda jutro wpaść z Lenią...mam taką nadzieję.
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
Mi to się płakać chce szykowałam się od sierpnia i dooopa blada, dziewczyny dopiero antybiotyk skończyły i nie zaryzykuję takie podróży żeby się w poniedziałek odnowa nie rozłżyły.
Ale Wam zazdraszczam, że możecie tam być uuuuuuuuuuu![]()
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/