-
Na początku tez mi się wydawało to straaasznie skomplikowane. Życzę wytrwałości w przebrnięciu pieluchowych tematów.
http://www.youtube.com/user/pieluszkarnia
Tu są filmiki o niektórych pieluszkach - pomogą się zorientować:)
Ewa z Pieluszkarni.pl organizowała warsztaty online, najlepiej zapisać sie na newsletter pieluszkarni, wtedy dostaniesz info o nowych warsztatach
-
złożyłam zamówienie. Już się boję, że nie podołam...
-
Kasia dasz radę :D inne sobie dają radę a Ty nie podołasz? powodzenia :)
-
Dasz radę :) To tylko na początku tak strasznie wygląda, a po tygodniu stosowania pieluch wielo już nie pamiętasz, że kiedyś używałaś innych ;)
-
tylko tak strasznie wygląda? matko droga, ja myślałam, że mi ten wątek nieco rozjaśni jak ruszyć z miejsca ale mętlik mam coraz większy :duh: przydałby się z tydzień urlopu od rodziny, zamknięcia w czterech ścianach z kompem i wtedy może udało by się na spokojnie przez ten gąszcz informacji przebrnąć. Załamana jestem :cryy:
ps. i przepraszam że tak niegrzecznie się podpięłam z żalami pod temat, którego nie jestem gospodarzem ale jakoś próbuję się w świecie wielo odnaleźć i jak narazie totalna porażka
-
eeeeeee tam wystarczy zacząć - sama zobaczysz - po 2-3 tygodniach będziesz wiedziała wszystko, co to otulacz co kieszonka, wkład - co się wkłada razem a co oddzielnie ;) będziesz miała swoje ulubione pieluchy i ochotę na nowe :D
-
Tucharzenka, pisz konkretne pytania, na pewno pomożemy :)