:lol: zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
Wersja do druku
:lol: zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
Ja bym wolała likier wiśniowy:D
A tak w ogóle to u Didka super specjaliści od marketingu musza pracować - tak cały świat chustowy trzymaja w ryzach, wszytskie fora aż huczą, a tysiące zwykłych chustonoszek nawet nie wie co to Didymos, hi, hi, hi:)
Myślicie, że włókno wiśniowe istnieje?
Podejrzewam, że tak jak z każdej innej celulozy, można zrobić wiskozę ;) ale ponoć Didek jest "ponad to" ;)
Gdyby tak jeszcze zdjęcia w akcji dodali tak jak Ellevill przed sprzedażą.......
słuchajcie, a co jest napisane w dymku który się pojawia jak się przytrzyma dłużej kursor nad tym obrazkiem z gałązkami wiśni? nie znam niemieckiego i rozpoznaję tylko daty ;) a w translatora nie ma tego jak wrzucić
a ta mieszanka bordowej i żółtej nitki dla mnie wygląda jak nitki z motylków (minus błękitna ;))
Tak w skrócie to, że klientki prosiły o taki wzór w 2006 i 2009 roku, od 2007 mają go w planach i teraz postanowili wypuścić na wiosnę.
Baardzo ogolnie chodzi chyba o to,ze oni tlumacza historie projektu tej chusty:) Kto zna niemiecki lepiej (w sensie zna:)) pewnie nam zaraz ladnie przetlumaczy:).
A może jakieś orientalne wzorki będą :-)
bedzie wzor wiadomo jaki na TBW laski mowily czyli tadam GLOWA ERIKI HOFFMAN w ksztalcie kwiatu wisnio japonishe Stil :lol:
:lol: domalujesz nad nia kwait wisni to ja najwyzej zaslonisz :lol:Cytat:
raju mam nadzieje ,ze Erika jest ładna :) bo jak nie to mi stosik bedzie psuła