Hej:) Było fantastycznie! Bardzo się cieszę, że słodkości smakowaly:) No i czekam na deklarację kto następny:D
Wersja do druku
Hej:) Było fantastycznie! Bardzo się cieszę, że słodkości smakowaly:) No i czekam na deklarację kto następny:D
dziewczyny dzięki za pogaduchy - było super ;-) Szapata dzieki za pyszne pyszności!!!
Jeżeli nagle nie znajdę kogoś do opieki nad Julka żebym mogła popracować to zapraszam w przyszłym tygodniu! Jak na razie wiem tylko, ze czwartek odpada co do reszty okaze sie w weekend!
Obiecane linki:
http://kasiakorza.wordpress.com/ - foty slubne
http://www.akademiaruchu.eu/ - basen z zajeciami dla maluchów
http://www.osir.waw.pl/ - pływalnia szuwarek na ul. kwatery głównej
tak tak bylo ekstrancko... tak sie rozgadałysmy, nie spodziewałam sie że po 18 będe w domu. Ciacha i tarta pierwsza klas:) ja zapraszam oczywiście ... mały metraz i bez piekarnika, ale jakos inaczj wynagrodzę wizytę. Ja w czwartek wyjeżdzam wiec jakoś po dłuższym weekendzie okej?:)
Ciesze się, że znalazłam koleżance rynek zbytu na te mydełka... szkoda tylko,że musza lezakowac :(
Martita jogurtowe...mniam :)
Pozdrowienia dla wszystkich zakatarzonych dzieciaków.
Andzia jednak jutro nie ma tej wymianki, odwołana.
To ja do siebie zapraszam, Anais już była :)
Zazdraszczam spotkania i wyżerki. Johnny dzisiaj odpukać narazie śpi i nie kaszle ;-) może w końcu się wykuruje na dobre!
Ja też zapraszam w komplecie bo już chyba prawie Wszystkie byłyście pojedynczo (z dzieciami), ale po remoncie czyli pod koniec listopada o :-)
Hej:) No to sie jakoś zgadamy na początku tygodnia co i gdzie i jak:) Pogaduchy niesamowite:):):) Straaasznie mi miło było z Wami spędzić czas, też nie przypuszczałam, że tak póxno skończymy! Po waszym wyjściu Zocha stwierdziła, że skoro już nie musi się przed goścmi zachowywać, to teraz może już sobie pomarudzić:P Ale spoko, zjadła ładnie i poszła spać wczesniej troszkę.
A teraz moje linki:
www.matrimonio.pl - foto slubne fantastyczne!
http://fotoblog.zowsik.com/strona-glowna/ - slubne i nie tylko, naprawdę niezłe:)
ale Wam zazxdroszxcze...jenys...nastepnym razem postaram sie byc :D
a no i ja do nas tez zapraszam - choc my metraz malenki tez, ale damy rade ;)
klaudia a kolezanka robi mydelka z wodorotlenkiem sodu...? to musza lezakowac, by stracily wlasciwosci zrace z tej substancji...i im dluzej lezakuja tym mniej zrace, a dodatkowo mydlo musi tak 'skrzepnac'....
mam dzis fatalny dzien...
wydrukowala mi babka foty- w fatalnej jakosci!!! i nie przyjela zwrotu...
zalamka no...bede drukwoac raz jeszcze..a chcialam w ten weekend zrobic albumy...buuu :(
i w ogole...glowa mnie boli - zmiana pogody...
do tego to, co dzieje sie na forum tu (na MNK...masakra...) i na moim takim rowiesniczym (tez jakies czystki robia laski...)
eh...za duzo, za duzo tego... :(
Między Nami Kobietami, ukryte forum tutaj, strasznie nieprzyjemna sytuacja się zrobiła :(
Martita, muszą ci przyjać zwrot. Chłopa mam fotografującego, on odbiera co drugie zamówione zdjęcia, bo mu jakości nie trzymają.
ja drukowalam takie kolaze co sobie porobilam i wrzucalam w doca...takze to w kserze wydrukowywalam jak jakies dokumenty...
i oni tam kasy nie maja...paragonow nie wystawiaja i babka mi mowi, ze to wina tego ze w takim folderzse dalam, a wiem, ze dobrze drukuje mi zdjecia, bo tak zawsze robilam...
eh...sama sobie bede teraz drukowac tylko tusze kupie...eh...
a ze dzis mam zly dzien, cyce bolaly na uczelni jak diabli, to sie klocic z nia nie mialam ochoty...
a mnk - to miedzy nami kobietami...
no właśnie ja też nie wiedziałam :-(
martita o co chodzi z tym forum ukrytym??? Kochana jak Ci źle zrobili muuusisz walczyć i to najlepiej jak będziesz w bardziej bojowym nastroju. Przytulam Cię mocno!!!
Ja może i dobrze, też się słabo w tym forumowym klimacie orientuję... jest to dla mnie niedostępne. chociaz, to jest forum i dziwne, że są jakieś miejsca elitarne, bądź dla wybranych.
MArtita nie przejmuj sie tym, z czasem wiele rzeczy sie zmienia i traci na wartości. Jutro pewnie bedzi elepszy humor... sen robi swoje. Kochana wszystko możesz zareklamować, tak jest napisane w prawie konsumenta...jeśli oni nie maja paragonów to ich sprawa, powinni mieć.
a no tak...MNK jest po udostepnieniu przez moda - napiszcie do jakiejs moderatorki o dostep...chyba majac 200postow dostaje sie upowaznienie do galerii i tego prywatnego dzialu z pogadankami 'intymnymi'...
a sytuacja dotyczy morepig, ktorej kurde...wspolczuje no...a caly watek mnie tak przygnebil, ze porazka - juz jest zamkniety przez mart...
tak mi zle... buuuu :(:(:(
No co wy, dla jakich wybrańców :) MNK jest dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowniczek, które mają powyżej 200 postów. Wystarczy wysłać zgłoszenie do moderacji :)
Ale martita tam żadną stroną w sporze nie była, spieszę uspokoić :)
kammik dzieka Bogu...eh...tego mi brakuje tylko...
dobra...ide spac - niech ten dzien sie juz skonczy...
dobranoc kochane i do zobaczenia!!!
dobranoc i spij spokojnie....
dobrej nocy kochana... wtul się w Jerzyka:) O widzicie ile sie można dowiedzieć,nie wiedziałam że to się wiąże z ilością wpisów... zatem przepraszam za zbyt górnolotne stwierdzenie. Kurcze nie przyjemna sprawa z Morepig, nie wiem o co chodzi nie będe wtykać nosa, ale skoro jej współczujesz to kurcze może byc nieciekawie. :(