Mięciutkie, to chyba najbardziej miękka chusta, jaką mam :)
Śliska nie jest, fajnie się dociąga, taka w sumie delikatna, pomimo, że to kawał porządnej chusty.
Wersja do druku
a tu tez jakies fotki w akcji moze :) dziewczyny
czekamy :)
a moje juz mają status-zrealizowane-więc jutro najdalej w stode powinny przyjsc
juz są
otwarłam i zrobiłam takie oczy:omg::omg::omg:
na fotkach to ecru było bardzo jasne a w realu jest ciemniejsze taki beżyk:omg::omg:
inaczej ja sobie wyobrażałam ale kiedy miną szok to:love::love::love:
pięknista mięsista taka fajnie mota-praktycznie samoświecąca :heart::heart:-zamotałam niepraną:hide: ale moje dzeci z tych nieciamkajacych chuste
strona różowa ładniejsza-lewa ale w lnianych motylach też tak jest
a i mam 4,2 z okazji cenowych-jest długa jak na 4,2-nie mierzyłam ale długa prawie jak 4,6
albo ja od wczoraj tak schudłam:twisted:
a własnie z okazji cenowych -miały być2 zaciągnięcia przy ogonie-a są dwa nieznaczne babolki jakby zdrubienie nici-jak w lnie na jedwabnej nitce i malenki supełek-miałam chuste nie z okazji cenowych z większym babolem
także tym razem jestem:thumbs up::thumbs up:
Fusia-daj zdjęcia :D
Ja właśnie zrezygnowałam z zakupu.Myślałam i wymyśliłam,ze Agut ma rację-różowy raczej nie dla mnie :mrgreen:
Ale chusta z tych pięknych,prawda? ;)
jest mniej słodka /cukierkowa niż sie wydaje z fotek
nasze fotki jutro-teraz mam beznadziejny strój i uczesanie et cetera i swiatło już słabe a dzeć młodszy śpi mi na plecach więc nie będe jej budzić by się przebrać
No proszę, a moje niby nie druga kategoria, a tych babolków też trochę miały.
a widzisz moze się pomylili i na odwrót wysłali:twisted:
Moje też dziś dofrunęły, Fusia dzięki za radę. Są piekne na razie poleżą w szafie o nie mam na noc czasu. Ale mam pyt czy wasze też maja taki szerszy różowy brzeg po beżowej stronie i odwrotnie?
napiszcie proszę jeszcze ile nati sobie liczyło za te motylki? nie-okazyjnie i okazyjnie? (4,2-4,6)
Jakby ktoś szukał róziowych:
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
w "Love To Be Natural" są do wzięcia, informacja taka:
I also have another gorgeous wrap on the way - Natibaby Pink Butterflies with Silk! I have sizes 4 (3.6m) and 7 (5.2m) available. Just email me if you'd like to reserve one :-) mail@lovetobenatural.co.uk
No i bije sie z myslami co robic, bo ona bardzo jasniutka! Boje sie, ze przy moich dzieciach dlugo by taka nie zostala. Ale podoba mi sie ogromnie!
czy one się Wam rozchodzą po palcami??
no wyprałam i git:) podoba mi się, szkoda, że róz tylko
https://lh6.googleusercontent.com/-s...2/DSCF0989.jpg
Szukam fot innych kolorów.
Bo straaaasznei fajna ta chusta :)
:)
Poczekaj do wiosny, może się pojawią w innych odsłonach.