-
Witam Szczecin
Jestem nowa ze Szczecina a właściwie spod - Dobra i mam pytanko w kwestii tych szkoleń. Czy nauka wiązania chust jest na każdym spotkaniu , czy można tam wpaść bez umawiania- zapisywania, jestem bardzo zainteresowana i chętna do chustowania, chętnie bym w marcu- czyli trzeci piątek - wybrała się , a czy to tam się idzie z dziecioszkami czy też bez???
-
dziewczęta, może spacer??:ninja:Pati, chustę byś przymierzyła :) Co wy na to?
-
To kiedy i gdzie. Podjedziemy autem:)
-
Jutro? czwartek? Mnie najwygodniej by było w okolicach lasku arkońskiego, my do parku wchodzimy od arkońskiej przez ulice Harcerzy, mozna tam auto zostawić :) Dziecię moje jada o 12 i 15, poza tym jesteśmy dyspozycyjne, ew. możemy jeść na powietrzu :)
-
Dziś to raczej nie ale jutro bardzo chętnie. Napiszę pw:), żeby szczegóły ustalić.
-
Umawiamy się na jutro z Pati, jeszcze jacyś chętni? :)
-
Donoszę, że spotkanko sie odbyło, było przesympatycznie, na powtókę zapraszamy szersze grono :)
-
Właśnie wróciłam:)
Fajnie było. Szkoda tylko, ze nie mogłam posiedzieć z wami tylko biegałam za Damianem:D
-
nieaktualne na razie, sorry :)
-
witam chustomamy ze Szczecina:welcome:, mam pytanie, czy któraś z was posiada oprócz chust nosidełko manducę lub tuli. baaaardzo chciałabym je przymierzyć, bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem co wybrać:help: a jutro odwiedzam wasze miasto;)
-
Mamy w Szczecinie warsztaty chustowe! :)
W końcu coś ruszyło...
Oczywiście dzięki Ridibundzie :)
http://ogl.infoludek.pl/ogloszenia/i...,size,20.xhtml
-
Hej,
następne warsztaty będą (jak się chętni znajdą) 23.10 w Plamce na ul. Jagiellońskiej.
Trwają standardowo 2h, zaczynają się o 9. Będę też zachęcała do noszenia jesienią i zimą pod kurtą :).
Chusty i lalki do ćwiczeń zapewniam. Ceny nie znam, ale pewnie niska.
Zapisy u mnie:
Anna@e-damski.pl
tel. 502 543 082
lub u organizatora:
artplamka@tlen.pl
tel. 505 468 705
www.plamka.com.pl
-
Będę 15.10 w Szczecinie. Kto się ze mną spotka?
-
-
15.10. to jest następny piątek.Jestem umówiona z córką na wizytę lekarską na 10.40 w poradni przy Unii Lubelskiej, potem jesteśmy wolne.
-
To jak będzie ładna pogoda jestem chętna:)
-
To ja sobie też zapisuję w kalendarzu. Pracuję do 11 to powinno mi się udać spotkać z wami.
-
Jak by ktoś chciał na warsztaty się wybrać to CHYBA będą 12.02.
http://www.chusty.info/forum/showthr...t=#post1057664
-
Dziewczyny ze Szczecina mam prośbę przeogromniastą.
Chciałabym kupic jakąś wełnę alem żadnej nigdy nie macała. Która da pomacać swojej, jeśli oczywiście takowe posiadacie?
-
Ja mam Sweet Place, mogę dać pomacać :wink: Mięciutka jest :)