Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.![]()
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!![]()
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.![]()
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
czesc,jestem Kasia,mieszkalam cale zycie w Szczecinie,a teraz od 5 lat w Dublinie.Mam prawie 2 letnia coreczke,ale myslimy juz o drugim i dopiero teraz zarazilam sie chustami.Bede w Szczecinie w maju od 14-22,wiec moze znalazlabys chwile by sie spotkac,pokazalabys mi jak wiazac chusty i jaka wybrac?Jestem po pedagogice i naukach o rodzinie,pracowalam jako pedagog w szkole w Szczecinie przed wyjazdem tutaj.Pozdrawiam i czekam na odzew.
Cześć Kasia, ja pochodzę ze Szczecina, ale teraz mieszkam w Wa-wie, jestem w Szcz. raz na jakiś czas, może będę akurat wtedy, kiedy i Ty tam przyjedziesz, może wtedy Ci pomogę
Tu na forum nie ma chyba nikogo ze Szcz., poszukaj na forum gazety, tam na pewno jest kilka dziewczyn:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603
Pozdrawiam![]()
dzieki,poszukam))moze bedziesz w Szczecinie w maju to sie zgramy,zobaczymy
))
jako przyszla posiadaczka chusty nati bardzo pisze sie na spotkanka w Szczecinie, bo pewnie o spotkanku w Stargardzie to dłogo jeszcze będę mogła tylko pomarzyć![]()
![]()
Moje Tusiowe SzczĂŞÂście - Matylda - 07.01.2008
GONZOLINA - dobrze wiedzieć, że w razie problemów mam się do kogo zwrócic - do Szczecina zawsze jakoś tam dojadę...na razie czekam na listonosza...no i walczę z infekcją u Tusi, więc wyjście na dworek troszkę przesunie się w czasieZamieszczone przez gonzolina
![]()
Ja pochodzę z Goleniowa i czasami bywam u rodziców, więc może się załapię na jakieś spotkanie chustowe.
Ana21 mam koleżankę, która jedną nogą mieszka w Stargardzi, drugą w Poznaniu. Mam zamiar zarazić ją chustonoszeniem (pojutrze ma termin porodu), więc może będziesz miała koleżankę![]()
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
nooo...to ja bardzo prosze byc bardzo przekonujacąZamieszczone przez Inga
Dzisiaj kupiłam wreszcie nati ontario i nie mogę się doczekać listonosza
Nawet mój mąż powiedzial że będzie się "motał"
![]()
Jakby co to ja jeszcze się ze Szczecina nie wyniosłam![]()
Prozac&Vodka, jesteś w chustowej klasie na nasza-klasa.pl?
Bo ja się tak zastanawiam kto jest kim z innych forów i spotkań w rzeczywistości.
Ja to "baba z brzuchem" z ostatniego spotkania chustowego w Szczecinie w domu kultury na ul.Marcina.
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Jestem na naszej klasie ale ostatnio sie nie udzielam
wpisz prozacandvodka to powinno mnie znaleźć...
na spotkaniu nie byłam, niestety
Dziewczyny,ja bede od 14-22.05 w Szczecinie,moze jakies spotkanko?Kupuje chuste i mam nadzieje,ze 15.05juz ja bede miec w rekach.Moze ktoras rzuci termin i miejsce,oby nie 18.05 bo wtedy my na komunii jestesmy![]()
Jestem ze Szczecina, jakbyście planowały jakieś spotkanie chustowe, to nie zapomnijcie o mnie![]()
mama Dawidka(23.05.2007) i Michałka
(28.07.2009)
Jako rodzice zawsze musimy mieć skrzydła wystarczająco duże,
aby otoczyć nimi dzieci
i osłonić je przed krzywdą czy bólem.
To figuruje w naszym kontrakcie z Bogiem,
kiedy bierzemy na siebie odpowiedzialność za ich życie.
Jonathan Carroll
Ja się mogę przemieszczać, jak będzie chciała to ją skontaktuj![]()
witam
jestem z okolic Szczecina i ponawiam prośbę o spotkanie, proszę też o namiar na NK bo niestety nie udało mi sie znaleźć
pozdrawiam
ja mieszkam obecnie w szczecinie i ma 2 miesięczną Magdę chętnie spotkam sie z mamami ze szczecina i okolic żeby podpatrzyć i pogadać aha mam chutę od miesiąca i poczatkowo robiłam kołyskę teraz przechodzę na kangura pozdr