Zapraszamy :) Spotkania są otwarte, każdy może przyjść. I oczywiście dobrych rad i pomocy przy wiązaniu nie zabraknie :)
Wersja do druku
A jednak udało się wszystko poprzekładać i będę. Majunia też będzie ze mną.
Niestety mąż woli spotkać się ze znajomym w tym czasie:( Szkoda, bo już miałam nadzieję, że uda mi się go przekonać.
ja jednak biorę Łuckę bo i tak nie mam jej z kim zostawić :-)
ja też postaram się być... :jump: do zobaczenia jutro
No i niestety, Jasiek mi się zakatarzył po szczepionce. :roll: I nie przyjdziemy, żeby innych dzieci nie pozarażał. W dodatku, jak na złość, wczoraj zostawiłam laktator w Łosicach, więc zostawić w domu też go nie mogę. Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu się uda.
hej dziewczyny, co taka cisza po spotkaniu?
nie podobało się?:ninja:
nie wiem co Wy na to ale ja proponuję zrobić kiedyś takie typowo babskie (plotkarskie) bez dzieci, co by się zrelaksować i nie musieć mieć ciągle oczu wkoło głowy ;)
No jak to się nie podobało? Podobało i to bardzo! Szkoda tylko, że Majunia nie była w najlepszym humorze.
A takie babskie spotkanie to świetny pomysł. Mam nadzieję, że wypaliłoby zanim spadnie śnieg;)
Spotkanie zaliczam do udanych. Dla mnie taki wypad to miła odmiana od codziennej rutyny: praca-dom.
podobało, podobało:) jestem za spotkaniem, choć to moje pierwsze z Wami było i obawy miałąm..wielkie:P super jesteście i Dzieciaki też:)
Było bardzo miło. Dzięki wam za spotkanie. Cieszę się że te Siedlce jednak już nie takie obce. Spotkanie na "pogaduszki" świetny pomysł, też o tym myślałam. Dobrego tygodnia dziewczyny i do zobaczenia. :hello:
Ja również bardzo dziękuję za spotkanie. Cieszę, się, że jest nas tyle :)
A spotkanie bezdzieciowe.... jestem na TAK :) Na drzwiach kawiarni widziałam ogłoszenie o spotkaniu Klubu Zwierciadła w październiku (27 chyba)... Czy któraś z Was może wie więcej i się wybiera? :)
Dziewczyny, poszukuje chętnej na poprowadzenie spotkania :)
Ja w listopadzie jestem ciągle w drodze w trakcie weekendów, a Iwona z kawiarni zaprasza nas do siebie 26 listopada. Ja niestety prawdopodobnie będę wtedy w Olsztynie, więc nie mogę przyjść. Ale jeśli Wy chcecie, mogę 'zamówić' kawiarnię i się spotkacie.
Ktoś chętny?
ja chętna :-)
kwestie organizacyjne załatwię
komu jeszcze termin odpowiada?
tylko określcie się proszę czy chcecie spotkanie z dziećmi czy bez :-)
Ja mogę przyjechać na spotkanie. Ale pewnie raczej z dzieckiem ;)
chrtna, choc nie wiem czy z dzieckiem, weczoraj po 10 dniach wrocilam z olga ze szpitala, ech;/
Dziewczynki, zazdroszczę spotkania :) myślami będę z Wami
Ja w sobotę będę pod Olsztynem na szkoleniu... też miło, bo w fajnym hotelu... z basenem ;) A dopiero wczoraj wróciłam z Wrocławia :rolleye:
Ale w grudniu stanę na rzęsach i się z Wami spotkam :hide:
czyli jest nas 3 :-)
wiecie co wyślę do innych dziewczyn pw bo może wątku nie czytają
Ja jednak nie wiem, czy nie odpadnę :(
już potwierdziłam spotkanie w kawiarni,
ja będę z małą bo mąż ma ważne spotkanie w tym samym czasie
Marti może jednak się uda?
Umieściłam info na stronie Klubu :)
Zazdroszczę trochę spotkania :) Już mi się chust chce... i dzieci małych ;)