TAK patrze na to zdjęcie i np. moge powiedziec, ze to co na nim jest białe to w rzeczywistości jest bladobłekitne. Ogólnie odcien chusty jest bardziej nasycony. Ale cóz zrobic - cere tez mam tak naprawdę ładniejszą;-)
Wersja do druku
TAK patrze na to zdjęcie i np. moge powiedziec, ze to co na nim jest białe to w rzeczywistości jest bladobłekitne. Ogólnie odcien chusty jest bardziej nasycony. Ale cóz zrobic - cere tez mam tak naprawdę ładniejszą;-)
Śliczna!
BATIK jest świetny, zaczarował mnie
kanga łomatko a jak się w to omotać?takie duże prostokątne?;)
slicznie Ci w ciąży (korale są z serii batikowej- tez skubane czarują)
ta kanga jest rewelacyjnie pieknaaaaa!
w batiku nie mogłamsie połapać z kończynami pary :D
I gartuluje śmiałości w śpiewaniu ;)
Piękne to. I rzeczywiście - pasuje do Ciebie:)
heee, ja tak własnie foty robie, ze nie wiadomo o co chodzi. ta chusta jes długa - tzn. ma na bank ponad 4 metry, ja ją tak trzymam na tym zdjęciu niefortunnie.Aczkolwiek - ja równiez nie wiem jak w to zamotac. ANI w żadna inną. JESZCZE:ninja::ninja::ninja:, haha
A batik mi rozwalił psychikę - my mamy poprzesmieszną sypialnie z czerwonymi scianami, i niezle tam wygląda....
cudowna z Ciebie chustoświrka:)
cała historia - cud, miód, malina:)
trzymaj się w szpitalu i wracaj szybko z Maleństwem:)
powodzenia!!!
A tak powaznie toooo BOJE SIE JUTRA!:omg:
eeeee tam, to juz dzisiaj :mrgreen:
Chusta świetna, batik świetny, Ty świetna :D
Teraz pewnie się już rozpakowywujesz - powodzenia!
wszystko śliczne, batik, chusta i Ty! Powodzenia :)
no nareszcie:applause:
śliczna Ty, śliczny batik, piękna kanga:thumbs up:
Batik:love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::love::love::love::love : poprostu cuuuuuuuuuuuudo zakochałam się... dlaczego ja nie mam nikogo kto po świecie jeździ bo też bym sobie coś takiego zamówiła. i chusta też cudna choć batik:love:
A tak na marginesie cudownie wyglądasz z brzuskiem taki okrąglutki pełniutki pięknie. No i szczęśliwego rozwiązania ... trzymajcie się cieplutko i czekamy na Was spowrotem :mrgreen:
Batik boski, nawet gdyby mi nie pasował to bym go zamontowała w sypialni. I kanga super, ja uwielbiam zielony. To trzymaj sie dziewczyno i szybko rozwiązuj coby szybko kangę zamotać:)
Batik piękny
Chusta 4m to da siie cos zamotać nawet jak nie wiesz jak :)
A ty pięknie wyglądasz z brzuszkiem
Szczęśliwego zakończenia , albo początku , no już nie wiem :) , bo dla Ciebie koniec ciąży , ale dla maleństw początek w ramionach mamy
ale czad!:love:
WLASNIE TAKIE CHUSTOSWIRKI LUBIE :bliss:
:hmm: ... pewnie pojechala do szpitala ... trzeba czekac na relacje ...
swoja droga naprawde niezly z niej swir ze jeszcze sie pokulala na koncert spiewac ...
relacja :love: batik :love: chusta :love: ...
POWODZENIA SYLVETTA
przylaczam sie - ale chustoswirka z Ciebie!
batik piekny, kanga tez (chociaz, ja sie nie znam, ale kanga chyba mniejsza jest i z haslem?), a na zdjeciach promieniejesz
pewnie juz sie rozwiazujesz, wiec trzymam kciuki. powodzenia!