ja tez nie umiem zrobic suwaczka ze zdjeciem... tylko zwykly mi sie wstawia... hmmm... ktos wie dlaczego?
Wersja do druku
ja tez nie umiem zrobic suwaczka ze zdjeciem... tylko zwykly mi sie wstawia... hmmm... ktos wie dlaczego?
Iza, ja mam dwa miejsca w samochodzie wolne, jak dojedziesz pkp w jakies cywilizowane ( ;) ) miejsce mozemy sie dalej zabrac razem :)
Iza, ja chyba mogę Ci zaproponować powrót - bo tak rano, to ja się nie zbiorę :roll:
a piszę "chyba", bo chcę Małgosię wyciągnąć też, a wtedy może przyjedziemy jednym... będę dawać sygnały :)
olcia - wiem, ze boli :-( pociecha: nie odrośnie:ninja:
hexi (witaj w wątku:lol:), mi. - dzięki !! :kiss:ale ja potrzebuje wszystko albo nic. znaczy albo z punktu a do b, albo wcale. Ma byc upał, wiec CHYBA wezme wózek, a wózek i fotelik i plecak i dziecko..no nie wyobrazam sobie takiej podrózy.. zresztą nawet bez wózka z fotelikiem na piechote sie telepac to tak srednio:omg: fotelik stanow problem zaporowy :oops:
Iza, nie odrosnie, ale tu jeszcze jeden do usuniecia... :omg:
wez fotelik na stelaz wozka! :) tak nie da rady? nie bedzie latwiej? :rolleyes:
dziewczyny, zachodzę w głowę w co ubrać młodego pod chustę we środę jak będzie taki ukrop jak dziś... jakieś rady?
iza, witam :mrgreen:
mam stary maxi cosi chyba city zapasowy - ew jak dziewczyny pisza - fotelik na stelaz i w droge
endurka - samo body a do torby drugie na zmiane i jakas bluza do zalozenia w kiedy wyjmiesz malucha z chusty (bedzie spocony, wiec zeby go nie przewialo)
olcia - ja usuwałam 4 ósemki pod narkozą, parami :/ no tak.. fotelik na stelazu to rzeczywiscie najprostsze rozwiazanie!! dzieki :-)
endurka - body na ramiączkach :-) ma być cieplej niż dziś, dlatego rozważam wózek..
edit
Hexi - w tej sytuacji chętnie skorzystam :-) ja okolica jest dla Ciebie cywilizowana? na trasie SKMki? ;-)
rampers :)
przyszła część moich zakupów, ale będę je mieć w domu przed 23, jak małż wróci z roboty.... czy dużą profanacją będzie zamotanie się w niepraną i nie prasowaną szmatkę, bo mogę nie zdążyć inaczej...?
wow, widać foto w suwaku mym? wczoraj nie było, dziś się samo pojawiło....
nie wiem które już są (bo to jeszcze nie koniec, o ja głupia, przepadłam...przepuszczę oszczędności...), ale chyba długie nówki, a kółko używka.
:lol: chwal się coś kupiła
widać w suwaczku Rysia :applause:
Czy mogłabym Was prosić o pomoc w oswojeniu chusty a z chustą mojej córki? Jestem zalana info, instrukcjami i wyborem chust i nosidel (a kaski na to wszystko mam mało). Mam wiązaną tkaną bebelulu, w której z Chiny Mała (2mce, 63cm wzrostu) nie chce leżeć/ siedzieć. Okolice Grodziska są mi bliskie, choć to parę kilometrów ode mnie (Zaborów). Mogę liczyć na instruktaż weteranek w realu?
iza, choc na priv :ninja: ;)
Zaborów przy Kampinosie? To tam masz dziewczyny znacznie bliżej niż do Grodziska (a ja mieszkam jeszcze dalej po drugiej stronie Grodziska). My planujemy spotkanie gdzieś w połowie lipca w Podkowie Leśnej. Daj w tym dziale osobne ogłoszenie precyzując okolicę.
A do Podkowy zapraszamy (tak się wypowiem w liczbie mnogiej :-))
Dzięki za zaproszenie :). Już piszę ogłoszenie, sierota ja ;)
a ja dziś poznałam bardzo miłą Mamę-Justynę, która jest z Piaseczna i chętnie by do nas wpadła, ale przed 10tym.
To jak?
organizujemy się? :ninja:
ja chyba zoo odpuszczam z racji upału...
serce walczy z rozumem :cryy: mi. mój głosie rozsądku :kiss:
a w kwestii spotkania ja jestem ZA :applause: oczywiście jak ktoś mnie zawiezie :hide:
to co?
przyszły tydzień?
kiedy Wam pasuje?