A ja bym chciala koc w krate, super by wygladala chusta w szkocka krate.
Wersja do druku
A ja bym chciala koc w krate, super by wygladala chusta w szkocka krate.
to dodam jeszcze tylko nieoficjalnie, ze utkane welniaki beda najprawdopodobniej z kolorem, nie takie biale:)
napisalas do Zoe?:)
kiedy beda to nie wiadomo...mam nadzieje ze w miare szybko.
Napisałam :)
W przyszłym tygodniu powinnam mieć.
to super, bedzie miala okazje wieksza ilosc osob pomacac takze w PL:)
czkam na listonosza co to ma mi przyniesc Nouveau bawelniano-welniane, no i byc moze bede miala tez JK, zobaczymy.
aa, to moze kupilas juz potestowa;)
gratuluje!
testowe w tym sensie, ze z serii probnej, a skoro sie uchowala chusta ktora na testy nie poszla to tym lepiej:)
testowe lny i bawelny pierwsze latem tez mialy takie ceny, jak glowna kolekcja ktora potem wyszla w kolorze.
kolekcja welniana ktora ma wyjsc bedzie kolorowa, wiec te modele testowe beda niepowtarzalne dosc.
to jak tylko dojdzie, to zasyp nas fotami!!
(Nouveau wlasnie przyszlo, ide otwierac paczkę:)
Bardzo dopinguję tą markę.
I na wełenki także czekam z niecierpliwością.
Green fotki prosimy! :)
noo ciekawa jestem też tych wełenek. Tas a zdradzisz cene??
wypralam, a ze dzis mamy ladne slonce i dosc wysoką temperaturę, powinna szybko wyschnąć.
na razie wygląda na super puchatą, jak kocyk ! w dotyku przyjemna, nieco rozciągliwa, co ja osobiscie bardzo lubię, bo nie znoszę sztywnych chust ktore sa jak plotno.
zanim wrzucilam do pralki, wymizialam się nią w celu sprawdznia czynnika gryznienia, i choc wloski są wyczuwalne, wcale mnie nie pogryzlo! zadziwiające:)
zobaczymy jak to po wyschnieciu, rozprasowaniu i zamotaniu będzie- o ile mi sie dziecko zgodzi wspolpracowac:ninja:
Było trzeba zrobić zdjęcia przed praniem :)
Może na wiosnę pojawią się jedwabne oscha :)
Ja swojej jeszcze nie mam, w poniedziałek mam mieć wysłaną.