Dołączam do zachwytów, i refleksja jeszcze moja po pobycie nad morzem, ze może wypożyczalnia kółkowych w miejscowosciach kurortowych to by był pomysł na biznes.
Wersja do druku
Dołączam do zachwytów, i refleksja jeszcze moja po pobycie nad morzem, ze może wypożyczalnia kółkowych w miejscowosciach kurortowych to by był pomysł na biznes.
mucha jak zawsze rządzi!!!
pięknie!!!
jestem w kołobrzegu i nikogo zachustowanego nie widziałam :(
za to ja jestem ciągle obserwowana!
super zdjęcia! i piękny pokaz chustonoszenia :) jestem pod wrażeniem
Nudna będę, ale co tam.
Piękne te zdjęcia! To z gofrem(?) podoba mi się najbardziej!
Chyba mnie zainspirowaliście tym morzem... Siedzę sobie właśnie w mojej pustelni i obmyślam gdzie by tu na wakacje wyskoczyć. Może właśnie nad morze? Dźwinów troche za daleko, ale Karwia brzmi już lepiej :)
Piękne foty, Wy pięknie wyglądacie...
Łza w oku mi się zakręciła, bo marzą mi się takie wakacje, ale w tym roku się nie uda :(
Urocza z Was rodzinka.
co chwilę wracam do tego tematu, żeby pooglądać Wasze piękne zdjęcia! zazdroszczę...
Jakie piękne zdjęcia!!! Cudo.
I mój hoppek :)
Ja nad morzem nie spotkałam nikogo w chuście.
normalnie aż mi się dredów zachciało tak mnie zdjęcia kamuszycy zauroczyły...
piękna z was chustowa rodzinka :)
ależ Wy jesteście piękni!!!
Fantastyczna relacja!
Widać ,że zmieniliście aparat, zdjęcia wyszły cudne!!!! Wakacje nad Bałtykiem rulez!
boskie zdjęcia :love: boscy Wy i Wasze chusty :)
Sama bym chciała mieć takich "starych" ;-) Serio - ładni jesteście jak modele i widać, że jesteście super rodzicami i kochacie swoje dzieci a one was :)
Ja też dokładam swoje zachwyty: ach i och - zdjęcia piękne i modele niczego sobie!
Piękne zdjęcia! Uwielbiam takie klimatyczne z piękna gra światła.Piękna rodzinka, az tryska z Was radość.:D
Niestety mój mąz niereformowalny i zamierza do Kołobrzegu telepać wózek:duh:. A niech telepie Ja biore chuste i nosidło. I zobaczymy, kto sobie będzie pluł w brodę za telepanie nadmiaru bagażu :ninja:
Zdjęcia piękne. Kamuszyco przepiękne masz dredy:D. Kiedyś o takich marzyłam.
NIe będę oryginalna... Cudna z Was rodzina!!!!
Mucha, po raz kolejny muszę stwierdzić, że uwielbiam Twoje zdjęcia :)