vega Ty flegmatyczka ? 8)) 8)) 8))
boziu piekny dom, piekne miejsce, ja tez chce!!!
ajlawiu wpadaj do waw, zapraszam do siebi, co prawda mieszkam w kamienicy :wink: ale miejsca duuzo
ech, pogoda cudna i takie plany :D
Wersja do druku
vega Ty flegmatyczka ? 8)) 8)) 8))
boziu piekny dom, piekne miejsce, ja tez chce!!!
ajlawiu wpadaj do waw, zapraszam do siebi, co prawda mieszkam w kamienicy :wink: ale miejsca duuzo
ech, pogoda cudna i takie plany :D
Ja też czytam ajlowiuwiu :lol:
magda ale kusisz tym ogrodem ( o domku nie wspomnę).
A ja tu siedzę w tych czterech ścianach w bloku a tak blisko mam do Was.
Mam nadzieję że zaproszenie aktualne :D
Pozdr.
Magda z Łukowa
flegmatyczka czy nie , wazne ze urocza ;-) i zawsze chetna do dzialania, a do nowosci to juz w ogole ;-) - dla mnie vega komputerowa sprzed kursu i Vega poznana na kursie to zupelnie inne osoby !!! Ta druga zdecydowanie górą !!!Cytat:
Zamieszczone przez Vega
alawuwu a ty pomysl ze dla niektorych 'warszawianek' 100pociech jest w tej samej odleglosci i przestrzennej i czasowej co dla Ciebie Bytom wiec nie marudz tylko przyjezdzaj w srode do parku !!!
hmm, ja to bym chętnie przyjechała, ale odkąd mi samochód zabrali to byłaby wyprawa hmm ...3 godzinna przynajmniej z dwoma przesiadkami jak nic :cry:
tak wogóle, to chyba nicka zmienię ;) :lool:
się nie waż :evil:Cytat:
Zamieszczone przez alawuwu
magda-sh normalnie w końcu nadrabiasz zaległości :?: :wink:
zastanawiałam się kiedy Cię zobaczę tutaj :D
witam gorąco :welcome:
wsiadaj w busika z Dominiką,poopalamy się :D
grimma za chiny w życiu i w ogóle...Ty starsza o rok :?: :?: :shock: ale to piegi,co? fajne że hej
a w ogóle martu pisała niedawno,że się z lekka obawia mart :lol:
zaproszonko nadal aktualne, póki chałupa stoi i się nie rusza :lool:
i dziękuję,że się podoba, może zmienię zdanie bo tak w ogóle to ja drewnianych hacjend nie lubię :wink:
Staram sie nadrabiać - ale nie jest to łatwe
kusisz kusiasz ... dobra kobieto :D oj brakuje mi świerzego powietrza
Jak będziemy sie wybierać dam znać
zapomniałam :lol:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
hanti dla Ciebie przewidziałam wielki żółty parasol i równie wielki kocyk na trawce (nie żeby wielki Ci był potrzebny :lol: )
a jak Ci się znudzi to leżaczek na tarasku :wink:
będziesz się całymi dniami przetaczać z ubikacji :lol: na kocyk i z powrotem
stoliczek z drinkami bezalkoh.,słomeczka i książeczki jak lubisz :lol:
zaciążone mają u nas względy specjalne 8))
"jedzonko pod nos "(hasło mojego męża na moje słowa w czasie ciąży,że burczy mi w brzuchu :lol: )
Lola, normalnie mnie zawstydzasz :oops: ale dziękuję :D
Magda, nic z tego - nie rozmyślę się w żadnym wypadku :D już się zastanawiam skąd wytrzasnę kostium który ukryje wszystkie moje fałdy :( ale co tam, może słońce wytopi trochę tłuszczu i zeszczupleję :D
madga1980 - jeśli gdzieś jest niebo, to właśnie tam, gdzie mieszkasz. pięknie... ja mam kawałek takiego nieba w puszczy białowieskiej, ale rzadko, raz do roku, i jednak, ech, sąsiadów mam za blisko. a ty... w stepie szerokim, którego okiem, kochana.
masz kawałek ziemi?
to kupię.
a twój mąż postawi domek :) a mój mąż mu pomoże.
i se będziemy chodzi po stepach takie za_chustowane
a że kangoor mi dziś wyszedł modelowy, to motałabym na stepy tylko kangoora.
i byłby to jedyny kangoor na lubelskich stepach. nie licząc twojego.
ajlawiuwiu - popsujesz mi humor zmianą nicka :)
magda dasz jakis namiar na ten swoj kawaleczek raju?
czy kusisz kusisz i zostawisz nas biedne bez odpowiedzi :P
Magda, gratuluje slicznego domu z takim klimatem :)
Wow! I ja zazdraszczam :D :D
dziękuję :oops:
lulka- w W-wy prosto na Terespol "jak w mordę strzelił" :lol:
centrum-Grochowska-Minsk Maz.-Siedlce- tu w prawo i znów prosto "jak w mordę strzelił" (tak mój kochany tatuś kiedyś koledze dziabnięty tłumaczył :lol: )- łuków-radzyń i jesteśmy 8))
pasja- chętnie bym z Tobą pokangoorzyła w tych stepach, bo u nas za płotem też sąsiedzi :lol:
tylko tak wybraliśmy działkę,żeby być lekko odcięci :wink:
jak mieliśmy kupować działkę pod dom, to znaleźliśmy właśnie takie siedlisko pod Radzyniem, 40 arów-10 dom i podwórko+10 łąka+20las, pięęękna stodoła z litego bala tam była, ale przeważyły względy organizacyjno-dziecięco-psychologiczne.
w zimę bez pługa ani rusz, na wiosnę zatopiona droga, to samo na jesień, sąsiedzi pierwsi 3 kilosy dalej, sklep 10, strach jak mąż za granicą.
cudowna działka, do tej pory to niespełnione marzenie, uwaga, za 13 tys. zł polskich :!: trzy lata temu.okazja jak pies, ale kasa tylko na jedną działkę i brak możliwości pożyczki.
właściciel zmarł, a rodzina z W-wy nie wiedziała co to jest i chciała jak najszybciej sprzedać, poszło też do warszawiaka, który tam sobie letni domek postawił (okazję upolował,że hej).
właśnie jakby co, polecam takie rozwiązania jeśli się mieszka i pracuje w dużym mieście, kupić działkę tanio na wsi (do nas to autentycznie 2 godzinki, nie liczę krążenia i korków w W-wie), zbudować mały domek i przyjeżdżać na wakacje. a na starość z małżem jak dzieci wyskoczą w świat, wprowadzić się.
wielu takim małżeństwom mąż sprzedaje domy.
Kaśka, nie przejmuj się tłuszczykiem, póki nie ma sianokosów i tarktorów na łąkach, nikt nie będzie nas podglądał :lol:
Magda zazdraszczam łokrutnie chałupy i tych łąk dookoła
i miejsca wyjętego wprost z moich marzeń
ale w sumie w bloku w centrum dzielniecy, na trzecim piętrze, z wiecznieszczekającympsemsąsiadazaścianą też jest fajnie :/ ;)
zawsze można wyskoczyć do parku na chustowanie z innymi ślązaczkami :)
alawuwu mam nadzieję że myślisz nad zmianą nicka na ajlawiuwiu :) bo jeśli na inny to ani się waż !!
i tu mnie masz anntenka biorąc pod uwagę pierwszy post ajlowjudobólu (nie mogłam się powstrzymać :lol: )Cytat:
Zamieszczone przez anntenka
Wątek jest o Warszawiankach, ale ta
O widzisz Zuzia... Tak jak resztę dziewczyn kojarzę ze zdjęć, lub mogę sięÂ*domyślać, która to która, to np DonKaczka to już wogóle człowiek widmo dla mnie. Nie potrafię jej sobie wyobrazić wogóle...
Dokładnie :-)Cytat:
Zamieszczone przez alawuwu
pod rAdzyń??o moje klimaty!!!uwazaj bo i ja przyjade:)))Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
mam niedaleko z Lublina a i dwie babcie w okolicach Parczewa:))