a poszukaj czy jakiegos babelka nie masz na sutku? moze sie po prostu kanalik przytkal?
Wersja do druku
a poszukaj czy jakiegos babelka nie masz na sutku? moze sie po prostu kanalik przytkal?
to nie kanalik bo nic nie widać. jestem po mailowych konsultacjach, będę żyła ;) tylko jakiegoś niemowlaka potrzebuję teraz bo moja córka woli spać, przez sen nie chce ssać a już mi się nie chce ręcznie odciągać :lol:
:nono: a nu, nu, nu, nu, Ty leniuszku ;)
choco - zalazłaś niemowlaka? a może włąsnego nowego sobie fundnij, na takie sytuacje będzie jak znalazł :-)
Ja we wtorek mogę, w poniedziałek gorzej, bo od rana mam maraton badań i lekarzy.
Może do przyszłego tygodnia dojdze moje wełniane miasteczko :-)
LM - no do poniedziałku to raczej nie dojdzie ;-).. jak znosisz upały?
to co robimy ze spotkaniem?
ja juz sie na wtorek umowilam....
Ale umówiłaś się, że we wtorek jedziesz do Podkowy, czy umówiłas się na coś innego? ;-)
Hehe, właśnie, że dojdzie, bo już doszło. Upały nieźle, ale zaczynam być po prostu już zmęczona. Przydałoby się kilka dni przerwy w upale, żeby trochę odpocząć, potem może być znów.
No a spotkanie to ostatecznie od mi. zależy, chyba, że gdzieś indziej, ale przy tym upale ja na żadne miejsca publiczne się nie piszę.
mnie jest obojętne, tyle tylko, że Małgosia wyjeżdża we wtorek, a chętnie by się spotkała :)
no wiec... ja, na poniedzialek umowilam sie w podkowie a na wtorek gdzie indziej :)
teraz zobaczymy co na to reszta swiata ;)
To róbmy w poniedziałek, ja się spóźnię (znaczy ja dojadę nie wcześniej niż o 13). Ale Choco się nie odzywa, ani endurka, a ja w poniedziałek Choco nie zabiorę, bo będę z Piaseczna jechać.
Choco, mogę Cię odwieźć potem, bo fotelik już mam dla Heleny, a Tati się w kołyskę do 13 kg jeszcze da wtłoczyć ;-)
wiec w poniedzialek!! fajnie :-)
chooocoooooo, enduuurkaaaaa, odezwijcie sięęęęęęęęę :-)
Jeśli jest możliwość, to ja też chętna na spotkanie. :lol:
ależ oczywiście! zapraszamy :)
wygląda, że poniedziałek g.12
dziewczyny baaardzo przepraszam ale u mnie plany sie zmieniaja ostatnio jak w kalejdoskopie...
w poniedzialek bede juz w jastrzebiej gorze....
jakby co serdecznie zapraszam :mrgreen:
izo, moze bedziesz w weekend w wawie wymienilybysmy chusty :)
może być i pon :)
ja choco zabiorę, ale ciągle mocno się zastanawiam nad pogodą - taka masakra ma być do środy, a przy 37stopniach ja odpuszczę, szkoda mi Rysia ciągać samochodem w taki ukrop :(
A wg 2 prognoz, które ja obserwuję, właśnie w poniedziałek ma być ochłodzenie...
hexi - wciąż mamy w planie pola mokotowskie jutro i impreza z Fineaszem i Ferbem, ale chyba temparatura na dworze zmieni te plany :-( więc trudno mi się umówić, prawdopodobieńśtwo że się wybierzemy wynosi obecnie 35% i ma tendencje spadkową.. Też chciałabym się odmienić...
LM - to chyba te same prognozy oglądamy :thumbs up: wg moich już w niedzielę ma być odrobinę chłodniej i może popada.. a w poniedziałek 25 st :lol: i tej wersji się będę trzymać. BO JA CHCĘ CHOĆ TROCHĘ POMOTAĆ TWOJE INDIO!!! a tak to za gorąco :-( nie to, że nie motam, młoda uwielbia być przyklejona chustą do moich mokrych pleców :roll: ale Twojego indio mi szkoda na taką saunę..
Dziewczęta!
nie wiem co będzie dalej, ale w poniedziałek, wtorek i środę temperatura - wg "moich" prognoz ;) - ma nie przekroczyć 25 stopnie :)
czyli widzimy się w szerokim składzie w poniedziałek ok.12ej
(IzaBK, choco, Little Monster, endurka, zosinamama, suri80 (tak?), Małgosia (prawdopodobnie) oraz ja - wszystkie z dzieciami:) czy ktoś jeszcze?)
Hexi, a kiedy wracasz?
to od razu będzie wiadomo na kiedy się umawiać :)
własnie Hexi - a może byśmy wyslały do siebie chusty? ja bym Ci wysłałą na adres jastrzębiogórski?
jeśli chodzi o branie czegokolwiek - to jest tu pełna dowolność :)
namiary są wcześniej w wątku, ale on się rozrasta bardzo i znalezienie adresu zaczyna być trudnością ;)
zaraz dostaniesz priv.
natomiast - jeśli masz ochotę, żebyśmy przywiozły swoje chusty, bo chciałabyś je pooglądać/pomacać/potestować - daj znać :)
może się przydać: coś do siedzenia (kocyk?) picie, wszystkie chusty i nosidła jakie masz :-D ja też wezmę..
GAJA MA ZĄBEK!! widać, ale jesczze łyżeczka nie dźwięczy, specjalnie łyżeczką gmerałam w buziaku i obstukałam dokłądnie ;-)
Edit - ja też bede tylko z najmłodszym... z potrzebnych rzeczy - 5 zł jesczze na składkę :-) i psiuk na komary..
no tak... to w sumie prawda co Iza pisze...
coś przeciwkomarowego (a może któraś z Was ma jakieś coś do podpalenia? :ninja: ;))
coś z filtrem, coś do posadzenia się na...
Iza - to bierzcie ten ząbek! :)
mam takie krążki na komary do hajcowania, wątpię w skuteczność, ale wezmę toto
dzięki za adres.
mam dżipiesa ;), więc myślę, że trafię... ;)
w przyszly poniedzialek wracam -m wypad czysto anty alergiczny robimy :)
na spotkanie pisze sie wszystkimi czterema lapkami :)
izo, jesli ci to nie przeszkadza wymienimy sie juz po powrocie - ja poczcie nie ufam za grosz :ninja:
ale ja wyjezdzam w przyszla sobote i 2 tygodnie bede na plazy sie byczyc :/
to najwyżej zostawisz którejś z nas przed wyjazdem, a my damy Hexi - co Wy na to?
dla mnie ok :-) i tak bym jej na wyjazd nie zabrała :/ przecie nie moja ona... Hexi - co myślisz?
mi. - a jaki masz pomysł na powrót natki do mnie w tym tygodniu?
natki... jakiej natki?
ja mam Twoja natkę?
nieee, Hexi ma ;-) hehe, ona akurat by mi się na wyjazd bardzo przydała..
aaaaaa!
myślałam, że Hexi wzięła ananasa...:roll:
oj, to nie wiem...
ja we wtorek chyba pojadę do Konstancina-Jeziornej, czy to coś pomaga? :ninja:
mi. - nie, właśnie nie ananasa, szkoooda, jego akurat nie noszę.. ale za to Ciebie nosi :-)
Hexi - czy to coś pomaga?
mnie ananas dobrze nosi? :hmm:
nie, Ciebie nosi to tu to tam :-D
głowa mnie boli, to i na komunikatywności straciłam do reszty :-(
qrcze, przegapiłąm Twój 1111 post...
Ciebie też?
ja myślałam, że mi po południu głowę rozsadzi...
pomógł paracetamol i drzemka z Kajetanaem (który od dwóch dni baaaardzo dużo śpi. hmmmmmm....)
ja też przegapiłam, ale jakoś specjalnie, to ja sie tym postowaniem nie ekscytuję ;)
pewnie padł tu :)
tak - to ten o tym, że zostawisz którejś z nas Vatka Hexi :)
dobra, powoli bo ja sie zgubilam :mrgreen:
nati moge wyslac poczta (padaj adres:) )
albo przekazac komus
mi. konstancin duuuzo pomaga tylko we wtorek juz mnie niema :D
ew, izo gdzie nad tym morzem bedziesz - moze tak bedzie latwiej sie spotkac ;)
Gąski - linią brzegową taki dłuższy spacerek ;-)