dlaczego nie zmienisz? ja jak zauwazam ze Michal nasikal to zmieniam od razu
po co ma w siuskach siedziec?
ja lubie IB za to ze Michal w nich nie jest skazany wylacznie na dresy ale moze zalozyc dopasowane jeansy :)
Wersja do druku
mój chodzi w dżinsach w m.i. fuzzi bunz i w chińczykach babyland, w IB też chodził;-) w dresach nie chodzi w ogóle, tylko w domu;)
a nam służyły..póki Lilka nie zaczęła puszczać mega sików ;)
są fajne,ale uważam,że dla młodszych :) albo dla mini sików :)
serio są chińskie?
a było napisane,że z australii :P
i w dzinsach też chodzi w innych,nie tylko IB :p
designed in australia, made in china.
Ja je nadal lubię. Głównie za to że wąskie w kroku, a moja Zosia do chudzieńkich nie należy więc nie narzekam. Są małe na pupie, czego nie mogę powiedzieć o większości pieluch. Przeciekać - czasem przecieknie, podobnie jak inne pieluszki... Ale mała siusia teraz na prawdę bardzo bardzo dużo i czekam aż się odpieluchuje :)
mam dwie, choć jeszcze nie miałam okazji wypróbować- pieluszki bardzo fajne, zgrabne, choć to wpinanie wkładów nieco skomplikowane i zastanawiam się czy napki nie będą uwierały maluszka. Bardziej pasują mi wkłady od IB SIO
Przeciekają, i ten twardy wkład... dla drugiego bobasa się nie skuszę. NO chyba że coś nowego i lepszego wypuścili.
Ale wygląd i efekt małej pupki bezkonkurencyjny
a my mamy ONE SIZE i niestety narazie jest ona troszke zbyt luźnawa na mojego synka, pomimo iz urodził sie on bardzo duży.
pieluszka ładna, z wkładami łatwo sie połapać jednakże mamy wycieki wiec narazie lezy w szafie i czeka na lepsze czasy :) Może jak Kubuś będzie wiekszy pieluszka rowniez sie lepiej sprawdzi.
Agnieszka :)
Jedna z moich ulubionych pieluszek. Taka mała, a taka chłonna! Bardzo dobrze leży na chudej pupie :-)
ja miałam od urodzenia te pieluszki,ale przy leżącym dziecku wkurzały mnie te napy na plecach,nie macie wrażenia ze sa niewygodne?
teraz już dorośliśmy do roz L wiec chyba znowu sobie kupie IB
ja właśnie sobie nabyłam roz S i jestem tak zadowolona, że kupiłam następne 4 :D
ja zmuszona wybrać coś w pieluszkarni za ok 70 zł... susiłam się na IB ... i dylemat zaczął się przy rozmiarze... Młody waży 6.500 ... więc wypada kupić M... aLe że L wydała mi się jakas taka maŁa... spróbowałam... i pasuje ! zakłądam na noc... i 0 wycieku... !!! tak na dobrą spr w tym momencie każdy rozmiar by na Młodego pasowaŁ ! :) ... wkłady jeszcze nie zdążyły zesztywnieć... więc pieluszka sprawuje się bosko... a one są takie milusie i piękniusie, że jak znajdę jakiś mankament to im i tak wybaczę :thumbs up:
Z tymi rozmiarami w kg jest problem, bo dzieciaki przecież różne są. My używamy L choć dzieć waży 9kg i na wszystkie napy nie dopnę (a szczuplak z niego:hmm:) Nieco większe są bitti tutto (powtarzam, nieco:-?) więc chyba te australijskie dzieciaki jakieś takie mikre są:hmm:
Ale i tak je lubię i chetnie jeszcze dokupię - ostatnio zakupiłam 2 limitowane- boskie, ale zobaczyłam tą i wymiękłam:love:
http://www.cheeksandcherries.co.uk/a...yannah_MED.png
Czy one są gdzięs w Polsce dostepne??? Spotkałyście się?
Ja własnie testuje moją pierwszą ib snap na pupci córci. Dla mnie super. Nic nie wyciekło, a to pierwszy test ;) . Po wyciagnięciu wkładów a otulacz był zupelnie suchy i włożyłam do niego tetre... rewelacja nawet z tetrą. 2 h spokoju na samej tetrze, poprostu bajer;-). Dodam, że moja Ania ma niecałe 6 kg i nosi m i już jest ok.Nie moge się doczekać następnych sztuk , które zamówiłam.
Odświeżę trochę wątek;-)
U mnie fascynacja jest dośc świeża, bo jakoś wcześniej nie wyobrażałam sobie wydac na jedną pieluchę pow. 40zł i siedziałam w kieszonkach, chinkach itp. Ale ostatnio oszalałam - również na punkcie IB sio i moja kolekcja się powiększa:mrgreen:
Nie wiem tylko oco chodzi z tym trzeszczeniem, szeleszczeniem, o którym piszecie. Moje takich dźwięków nie wydają, ale kilka razy prane, więc może je też dopadnie:hmm:
Użytkuje się je świetnie - nic nam nie przecieka, L są idealne na mojego 9 kilowego szczuplaka (serio), no i ten wąski kroczek - w porównaniu z wonderoos 1 to jak majteczki ;-)
my już odpieluchowane a IB używane rok - kupione nowe, zadbane nigdy mi nie trzeszczały ani szeleszczały. Wkład mają twardy to prawda - ale to już zależy czy pasuje dzieciu czy nie.
libra widząc jak bierzesz hurtem wszystkie IB :) też się skusiłam na jedną, tylko jeszcze do mnie nie dotarła, zobaczymy jak się sprawdza:)
Ja miałam, ale ta wkładka twarda... Nawet nie założyłam chyba, albo może raz. Dupka owszem zgrabna, ale jednak wolę bugeniusy:)
:mrgreen:
Będziesz zadowolona.
Fakt, wpadłam ostatnio w szał zakupowy. A jak już widzę IB sio to nie ma zmiłuj - musi by moja. Ale zamierzam na razie spasowac - dla zachowania resztek przyzwoitości:lol:
Powinnam zacząc wyprzedawac stosik kieszonkowy,zamieniając go na IB. Tylko nie bardzo mam ochotę pozbywac się moich kieszonek - jakoś tak się do nich przywiązałam:hmm: