dzięks :P
marcinowi się zachciało 3 młodego jak to zobaczył :D
i mor, mor też. chcę do kliki
my to z chłopem już mówimy AgaVa
i zara sie nożyce odezwom jesli czytajom... :P
rezerwuję m!! :D
Wersja do druku
dzięks :P
marcinowi się zachciało 3 młodego jak to zobaczył :D
i mor, mor też. chcę do kliki
my to z chłopem już mówimy AgaVa
i zara sie nożyce odezwom jesli czytajom... :P
rezerwuję m!! :D
morze, nawet didek napisał o Twoim zdjeciu slimolach co latają -"toll" :lol:
http://twitpic.com/56buy0
eyja - zgadzam się! z dumą męzu pokazywałam bo on świrów nie poznał (w pracy był akurat jak u nas byli)
stokrotko, dziekuję za sprostowanie :D zapomnialam iwony dzis spytac, a wiedziałam ze miałam do niej jakąs sprawę :duh:
Iwonta z Yerbą się biły, ale ostatecznie dogadały się na PW i kaszmira Iwonta wzięła.
chyba za 1500 zł.
ha, kaszmir miała Magda, Ania i Pasja.
podejrzewam że pasyjny ma obecnie yerba, Ani zwinęła kobra do usa, czyli to Magdowy był.
i to druga licytacja była. pierwsza własnie Ani.
a za ocean magda pamira puściła za 2 kawałki, nie kaszmira.
ale magda kaszmira miała chyba 2 razy. albo własnie 2 razy wystawiała na forum, raz ktoś popsuł zabawe komentarzami o cenie chyba. bo pamir to wiem. jeden z licytacji to chyba tej iwonta vs. yerba - czyli sie zgadzamy :)
i yerba go chyba ma dalej? pasjowy miała iwona potem ale gdzie poleciał to nie pamiętam już
pasjowy miała iwona? to znaczy ze to była druga licytacja.
tyle pamietam - pierwszą kobra wygrała, drugą iwona po wycofaniu się yerby.
tylko wydawało mi się, że pasjowy kaszmir nie była na straganie?:confused:
małż przywiózł politykę. czytam i kwiczę :) przerwałam czytanie gdy doszłam do pawii. no tak, jestem chustopróchnem:hide: nic dodać, nic ująć.
Mart, o klikaniu po pawie jubileuszowe nic nie ma. więc jednak i o Tobie ten artykuł:ninja:
boski! boski, boski artykuł!
i obalę jeden z zarzutów. nawet nie musze komentować, wstawię cytat:
"Tylko garstka Matek i Ojców idzie krok dalej. Sprzedaje pierwszą chustę, kupuje następną".
ooo juz wiem! (z tym motorem :) )
a pasjowego nie było na straganie - napisałam ze nie.
stokrotko:mighty: thx!
bo już się bałam że pamięć mnie zawodzi :)
i własnie dlatego że pasyjnego kaszmira w sprzedazy nie było, myślę że teraz nosi Zosię :)
dupel
En, przez Ciebie moje biedne dziecko przy matczynej piersi mało zawału nie dostało, jak mu rodzicielka ryknęła ze smiechu nad uchem:nono:
Nie sledziłam jakos namietnie tych aukcji, w ogole na chustach sie nie znam, limity mnie obchodza tyle, co zeszłoroczny snieg, nawet rzadko kiedy pozadam jakiejs szmaty (teraz wyjatkowo zachorowałam na INDIO POLITYCZNE Grimmy, ale bez szans). Słowem żadna klika ze mnie, ale moze P mi zarezerwujecie?