mam 4 :) moja trzecia faktura od oszy :)
Ale się cieszę :))))
Wersja do druku
mam 4 :) moja trzecia faktura od oszy :)
Ale się cieszę :))))
Mam 6!:mrgreen:
Chyba ich duzo:)) bardzo duzo!
znowu nic :lool: (nie, zebym chciala, ale ile razy mozna zostac niewylosowanym??? :mrgreen:)
Ja nie mogę, pierwszy raz w życiu coś wylosowałam:mrgreen: Mam szóstkę, tak jak chciałam.
Kurcze jak już wylosowałam to się waham czy brać. Skład super, kolor super, ale to słoneczko:hmm:.
ja mam dwie piątki ale właśnie dlatego,że tak łatwo poszło to już mi sie tej chusty odechciało :lool:
ok, wszyscy mają, a ja jak zwykle nie...
jeśli ktoś chce dajcie znać! bo mam sztukę na zbyciu!
hehehe ale mi się poszczęściło :))
To kto już opłacił? Ja się waham... :/ tyyyyyle tego, że masakra.
tyyyle tego, a ja nic.... na same krócizny głosowałam, 2 nawet wybrałam... Kurde to trzeba być pechowcem... Se na pocieszenie Girasola właśnie kupiłam :D
nareszcie! mam 3:applause:
sie czlowiek napocil!
jakby ktos mial 3 albo 4 na zbyciu to mowicie proszę-masha chetnie wezmie, choc gira pewnie sie podobac tez bedzie ;)
zatem mogę nazwać się szczęściarą - NIE ZOSTAŁAM wylosowane :D
Masha - ja też nic nie wylosowałam:dunno: Tak w ogóle to chyba do tej pory raz mi się udało... nie to żebym płakała ale da Was chciałam;)
mnie tez nie wylosowali:(
Agut- to moze ja ja wezme?
Ja tez nic, ale nie placze ;)
Do tej pory trzy faktury, to calkiem niezly wynik :)
też mam :high: moje pierwsze wygrane losowanie
że też na okinami mi się tak nie przyfarciło
moja 3 oplacona :)
a jak wygląda kwestia odstępowania faktur? Bo faktura jest przypisana do konkretnego konta, tak? I bez problemu można ją dać komuś innemu, żeby sobie opłacił i żeby to właśnie na jego adres wysłali chustę? Czy to bardziej kwestia dogadania, że ja opłacam, a ktoś mi zwraca potem kasę?
aha, no to chyba że tak :)
myślałam, że do konta jest przypisana
ja nic, kompletnie nic ..
jakby ktoś miał 4,5 na zbyciu proszę o priv ..
nie mam nic, czyli jest constans :)
Ma ktoś jeszcze to coś na zbyciu, 4 lub 5 ??
Mam 6-tkę :high:
W losowaniu nie miałam szczęścia ta jest w zamian za NV Rona ;)
Rona mocno limitowana a Tiree chyba dużooo utkali:(
Dziewczyny kochane - zrobiłam najlepszy interes z możliwych ;)
NV Rona przeszła mi koło nosa.Dostałam invois w sobotę, a w niedzielę go anulowali. Ja byłam z Szymonkiem w szpitalu (sobota-poniedziałek)jak zobaczyłam co się stało, to napisałam do Oschy, ze strasznie proszę o ten invois jeszcze raz, że i tak dalej,....
Niestety po drugiej turze (tylko 12 chust) nie została żadna, więc jak zobaczyłam słoneczko to poprosiłam, żeby mi dali najlepiej rozm. 6 - i dostałam :)
mam 4 do wydania
ktoś chce? proszę o pw
A ja 5, jeśli któraś chętna.....
:P