Wielorazówki na basen, jakie polecacie?
Być może już był taki wątek, ale coś nie mogę znaleźć. Jakie wielorazówki polecacie?? Ja teraz jestem w Niemczech i znalazłam takie w sklepie internetowym:http://www.schwangerschaft-geburt-ba...2d114f544af275 czy ktoś je zna i może polecić? Chciałam się wreszcie wybrać z Julką na basen, i może uda się uniknąć jednorazówek.
A, jak rozumiem to takie coś chroni przed kupką, prawda? Zdarzało się Wam, że maluch robił "grubszą" rzecz w czasie kąpieli na basenie?
Wasze ulubione kąpieluszki
Dziewczyny, moja Gwiazdka już niedługo dorośnie do wycieszki na basen i zastanawiam się nad wyborem pierwszej kąpieluszki. Myślałam o Imse Vimse, ale widzę teraz Bambino Mio ma śliczne:mrgreen: Których używałyście i Wam się sprawdziły? Czy one się czymś między sobą różnią prócz producenta?
W PULowym OTULACZU na basen???
Ha, ciekawam, czy ktoś już próbował takiej partyzantki?? Awaryjnie lub z premedytacją? :ninja:
Do tej pory używaliśmy grzecznie cudnych kąpieluszek imse vimse, teraz szukam większego rozmiaru, grzebię na forumie i mi mignęło gdzieś zdanie/pytanie nie zgłebione do tej pory chyba: Co by było gdyby wpuścić malucha do basenu/morza etc w samym otulaczu PULowym?? Bo na chłopski rozum kąpieluszki na tej samej zasadzie zadziałają...
co myślicie??
kąpielowki Imse Vimse - pytanie o rozmiar
jaka maja rozmiar - zawyzony, zanizony czy idealny?
waham sie miedzy L a XL
i nie wiem
mloda dobija do 11 kg, proporcje ma makaronu spaghetti: dluga i szczupla
to L?
jak działa kąpieluszka imse vimse
Przyszły dzis do mnie i... jakoś sobie nie wyobrażam, że dziecko nie przesika...
Jak to działa?