-
fajnie jest :)
jakbym się miała czepić ;) to pasy, które idą z ramion pod kolanka dziecka, pod kolankami powinny być na materiale (tej części pod dupką, od kolanka do kolanka), a nie obok.
wtedy masz pewność, że choćby młode się wiło jak wąż, chusta spod dupki nie wyleci
-
Nie dość, że wiązania co raz to lepsze, to ze zdjęcia na zdjęcie ubywa Cię dziewczyno w zastraszającym tempie:thumbs up:
-
czy ja wiem, czy w zastraszającym - to już 5 miesięcy od porodu. no fakt, na pierwszym to pyza mazowszanka ze mnie ;)
wracając do tematu - popatrzyłam sobie na różne plecaki i mam wrażenie , że mój dzieć za nisko trochę siedzi. nie powinien być ciut wyżej zamotany?
ach, no i ta wpadnięta dupka to zmora jakaś...
-
co do pupki, to prawda, to dla mnie najtrudniejsze, ale u Ciebie to całkiem ładnie wpadło:-)
-
dziewczyny podrzućcie jakiś link do dobrego filmu jak wiązać plecak, nie wiem jak zarzucić małą na plecy, a już za ciężka jest na noszenie przodem, wymiękam po godzinie :(
-
Beti55, w wątku Chustowiązanie na forum są przyklejone wątki dotyczące wiązań - instrukcje i linki do filmów z instrukcjami, jak poszperasz, to znajdziesz na pewno!:-)