matko, jaka stefa jest piękna.
pierwsza po mojej amelce :hide:
Wersja do druku
matko, jaka stefa jest piękna.
pierwsza po mojej amelce :hide:
Jej,chyba rzeczywiscie musze zmienic temat postu....
Się w ogóle zastanawiam, czy ja jestem Stefci matką???Może moj maz sie z jakąś włochatą brunetką(mokra włoszką?) puścił?????!!!!?????? :idea:
Musiałbym Wam zdjęcie Stefi po kapieli wkleić....
O jaaaaaaa pięknie by się Stefcia komponowała z moim łysolkiem :mrgreen: Na zasadzie kontrastu rzecz jasna ;)
jaka cudna!!!!!!!!!!!!!! sliczną masz coreczke :)
nata, tytuł już lepszy (kolejność zmień i będzie :thumbs up: ) :lol:
Stefvcia cudowna! jeśłi wciąż czeka na kawalera to rezerwuję dla mojego Barteza 8))
a zdjęcia po kąpieli poproszę:)
obłędnie fajna dziewczynka ...
aż mi się samo śmieje wszystko :)
przeurocza!
a co do Girasola, to mam podobne odczucia.
najlepiej jego zalety potwierdza fakt, że większość długich spacerów odbylismy właśnie w Girasolu !!
nie w pawiach czy innych cudach. choć pawie są bardzo ok.
w Girasolu nigdy nic mnie nie uwierało.
(Hubert waży 8kg netto)
bardzo byłam zaskoczona, bo pieni pochwalnych o Girasolach nie czytałam.
niestety nie mogę pochwalić girasola.
jak wszyscy jestem absolutnie, ale to absolutnie zauroczona przepiękną Stefanią :love:
uprasza sie o zmiane tytulu watku:
Jaka PIEKNA CÓRKA i girasol :D
Zginę w tym morzu komplementów, ale nie moge się powstrzymać.
Córa faktycznie Wam się udała :love: PRZEŚLICZNA, i niech mamusia puchnie z dumy, a co!
Moj pierwszy post na forum dedykuje Twojej córci. :) Stefania jest przecudna. Moja Tosiula jest cztery dni od niej starsza 8)) i dopiero teraz zaczynamy przygode z chustami. Trzymajcie za nas kciuki...
Nata Twoja córka jest przepiękna! Czy możesz dodać jeszcze jakies zdjęcie? Nie moge się napatrzeć na nią. Ta buźka, te włoski- no cud po prostu. Nawet mój mąż się zachwycił, a jemu tylko nasze dzieci się podobają ;)
Edit: zapomniałam na chustę popatrzeć ;) nie moje kolory ale mogłam jeszcze raz córze Twojej się przyjrzeć :love:
o rrrany, Stefka jest wspaniala!
:love:
nie no Stefa jest prześliczna i ma niesamowite włosk :love: :love: :love: :love:
:love: zakochałam się i bynajmniej nie w chuście...
:love: :love: Jaka śliczna Stefcia :love: :love:
A chusta...jak chusta :wink:
ona ma przecudne PYZOLKI i włoski też oczywiście ale te PYZOLKI mniam mniam
Boszzzzzzzz ile cudownego szczęścia się z tego girasolka wyłania.Bardzo kudłatego szczęścia :D
i tu już zabrakło mi słów więc dziękuję za uwagę :lol:
ale piękny czupurek
ja podobno też miałam taką czupryne i włosy na uszach jak wiewiórka- całe szczęście wlosów na uszach juz nie mam
chyba juz wszystko zostało powiedziane
wiec ja tylko dodam
ze rowniez według mnie Stefka jest przecudna :love:
jej wloski powalaja na kolana mnie, matke łysawej córki ;)