czy ja dobrze widze, temperatura prania poniżej 30????
Wersja do druku
czy ja dobrze widze, temperatura prania poniżej 30????
na pieluszce chyba 40 ale teraz jestem w pracy i nie sprawdze
Dziewczyny a czy z tego ebaya można zamówić do Polski? Mój angielski taki łamany, ale jak dobrze rozumiem to jest tam lista krajów, do których nie wysyłają, w tym Polska. Dobrze rozumiem?
Bardzo fajne te pieluszki, kompletujemy powoli stosik i przedałoby się coś więcej.
Chyba tak :/
Sliczne wzorki, no ale ja sie juz nie skusze bo i tak mamy za duzo. Jeszce mam kilka chinek nie zuzytych od x czasu. A w UK sa takie na ebayu tylko, ze wysylka z Chin wiec moze byc clo dodane przez Royal Mail.
To jeszcze podrążę temat, rzeczywiście są na ebay angielskim http://www.ebay.co.uk/itm/WHOLESALE-...item2a24f1116d
Tutaj wysyłka jest do Polski za darmo. Czyli dobrze rozumiem, że jak sobie konto na Paypalu założę, to mogę kupować na tym ebayu, wcześniej tylko by trzeba przez paypala przewalutować na funciaki?
ewaibartek, jak Ci się sprawdzają te pieluszki na dłuższą metę? :-) Tak się zastanawiam czy jak ten bambus, który jest przy pupie nasiąknie, to czy nie oddaje wilgoci na ubranko? Bo mikropolar chyba mniej nasiąka. A nie miałam nigdy nic z bambusem od pupy i ciekawa jestem. Na ebayu te bambuski królują ;-)
na ubranko to nie, bo chroni je PUL
Dzięki za odp. :) Wiem, wiem, że PUL chroni, tylko mi czasem w kieszonkach przesiąka na ubranko w nogawkach, przy udkach jak zbyt mokra pielucha, albo sik pójdzie w bok ;) stąd zastanawiałam się czy bambus nie będzie bardziej awaryjny w tym miejscu.
Niektóre dziewczyny pisały, że właśnie bambus lepszy jak są przecieki przy nóżkach. Jak miałam problem z przeciekającymi kieszonkami to właśnie jedna dziewczyna polecała mi kieszonki z bambusem bo przez polar wilgoć tylko przenika a bambus ją wchłania też po części więc nie wypływa bokiem. Nie przetestowałam tej opcji powiem szczerze więc nie wiem ale donoszę co mi poradzono :)
właśnie, a tak wogołe to pieluchowanie chłopaka ktory nie wiadomo jak sika to bardziej przeklęta sprawa, ja zaliczyłam z Ksawerym tyle wpadek,że odechciewało mi sie pieluchować wielo,a z Sara jest lepiej, ale też dlatego,że wogole nie mam wkładów mikrofibrowych tylko same bambusy :)
Dzięki dziewczyny! Człowiek tyle wielopieluchuje a i tak cały czas się uczy czegoś nowego ;-)
My też stopniowo przerzucamy się z wkładek mikrofibrowych na bambusowe (powoli, bo jednak bambuski droższe).
śliczne wzory
a jak jest z tymi Gzooby? dobre są? jak z przeciekami?
wg mnie chinki o tym kroju mozna wziac do jednego wora- przecieki zaleza od wkładu i czestotliwosci zmieniania. :)
Śliczne są! :-)
edit: Obejrzałam, znalazłam na brytyjskim ebayu i juz prawie zamówiłam, kiedy przypomniałam sobie, że w sumie to nie potrzebuję... Ale może jeszcze się skuszę :-)
ale ładne wzorki.myślałam, że już jestem pieluchozaspokojona a tu proszę:wink: z bambusem to w sumie mogłabym dokupić...a co tam8-)
Ja też odkryłam fajne pieluszki na allegro - ecobambino. Wzorów może nie ma dużo ale to chyba pierwsze pieluchy One Size jakie pasują na moje dziecko! Kupiłam otulacz na próbę i rewelacja. Super się dopasowuje, pul mięciutki, nic nie przecieka i co ważne gumki się w ogóle nie odciskają. Teraz chce przetestować kieszonki. Ten otulacz jest dla mnie lepszy niż nie jedna firmówa. Ktoś tu już o nich wcześniej pisał na forum no i w sumie miał rację. Szkoda, że z bambusem mają tylko jeden wzór :( Chętnie bym spróbowała. Przepraszam za Off top ale nie mogłam się powstrzymać :)