z moich doświadczeń, to bardzo delikatne gumki mają applecheeksy (kieszonki). Są dość obszerne, dużo się do środka mieści, a jednocześnie mięciutkie. W fazie najgrubszych udek nic nie uciskały i falbanki przy nóżkach dobrze się układały:)
Wersja do druku
z moich doświadczeń, to bardzo delikatne gumki mają applecheeksy (kieszonki). Są dość obszerne, dużo się do środka mieści, a jednocześnie mięciutkie. W fazie najgrubszych udek nic nie uciskały i falbanki przy nóżkach dobrze się układały:)
avela ja miałam przez pewien czas podobny dylemat,ale moje wątpliwości zostały rozwiane w ciągu weekendu u dziadków.Mała tam non stop biegała w jednorazówkach i po dwóch dniach efekt była taki,że miała obszorowane od gumek udka i to tak mocno,że tydzień czasu jej to schodziło,tak więc stwierdziłam,że wolę odcisk od gumki z wielo niż obszorowania od jednorazówek. Z resztą z czystym sumienim również polecam wełniaki,a najbardziej gatki,chyba nie ma nic wygodniejszego i mniej uciskającego :)
Aha...zauważyłam też na przykładzie własnej produkcji formowanek,że jeśli gumka jest tylko wciągnięta w tunel,a nie przyszywana to o wiele mniej uciska.
też mam szczuplaka i tak jak pisze kamilam bardzo fajnie leży, ale jestem zadowolona również z AIO IV
ja też polecam otulacze flipy - można je ładnie dopasować i nigdy po nich nie widziałam żadnych śladów ucisku