W końcu kawał porządnej szmaty Didek zrobił :D mnie się podobają te zdjęcia, zwłaszcza zbliżenia, inne niż wszystko, ciekawa jestem czy to będzie drogi unikat w przyszłości :)
Wersja do druku
W końcu kawał porządnej szmaty Didek zrobił :D mnie się podobają te zdjęcia, zwłaszcza zbliżenia, inne niż wszystko, ciekawa jestem czy to będzie drogi unikat w przyszłości :)
podoba mi się jeszcze bardziej :)
kiedy, kiedy ten beton do nas do leci?:twisted:
straszna... co to za chusta jak nie otuli dziecka :hmm:
co spojrze na jakies indio to mi sie didymosa odechciewa, nigdy sie chyba nie polubimy. Takie toto nudne robią, takie niemieckie...
niepodoba mi sie zupełnie :/ i coś czuje ze bedzie topora i ciężka do współpracy a łamanie bedzie trwało wiecznie :/
chyba podzieli los wisni coś czuje ....
no wiązanie to się pani nie udało hłe hłe
poprostu grubaśny len sztuka nówka prosto z pudła.
myślę, że fajny będzie. jak indiacz 50%
mi się bardzo na fotkach podoba, bardzo:) ciepły odcień, idealny na jesień. i jak się bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście jakby słonko zachodziło w tym wzorku. bardzo mi się podoba wizualnie:) ale nie przepadam za tak sztywnymi szmatami, męczy mnie ich wiązanie... wolę przytulne wełenki:) choć pewno uśmiechnę się do Was kiedyś o pożyczkę, żeby jeno dotknąć i poczuć:)
Może ja poratuję:):
http://community.livejournal.com/cho...p/1439651.html
Dziękuje macierzanka ;-)
A mi się podoba ;-) może dla tego że do indio podobne hehe wiem, wiem zboczona jestem na punkcie indio ;-)
Fajoski taki gruby, szkoda że się zgapiłam bo mogłabym go przygarnąć ;-) Może ktoś chce odsprzedać bo zaklepał a nie podoba się ? ;-)
a mi bardzo sie podobaja te zdjecia - zwlaszcza w zblizeniu, kolorek tez sliczny. Ciekawe czy i kiedy do mnie dotrze :) Mnie tez troche przeraza ta grubosc, ale mysle, ze kilka pran tu pomoze - a zdjecia byly robione na chuscie prosto z pudelka, bez prania, wiec nic dziwnego, ze takie sztywne. Z drugiej strony jeszcze zadna gruba chusta u mnie nie zagoscila na dluzej, wiec zobaczymy jak bedzie z ta :)