czyli nie jestem sama! bomba:)!
pójdę, pójdę na tę całość;)
przeszła mi przez myśl opcja różu pod kotkową rapalu, ale jednak to było tylko chwilowe:). btw. turkusowa rapalu jest boska!
kilolek - może mniej ekstremalnie, ale grunt, że skutecznie:)
ja tez mam ochotę na fiolecik - tyle ze ciemniejszy - pod girasola lawendowego.
Juz kiedys miałam fiolecik taki na głowie i ładnie mi było :))
ja mam inkę ale się nie odważę. Póki co powinnam kupić któryś nowy jedwab ellevila żeby z moim fioletowo-oberżynowym się wtopić ;)
Kasia, bardzo twarzowo :thumbs up:
ja miałam kiedyś granatową grzywkę ale szybciuteńko się wypłukała niestety
a teraz może francuską tęczę sobie na włosach strzelę :mrgreen:
fajnie ale też po tytule posta myślałam że po całości ;) ja zazdroszczę farbującym, też bym chciała ale moje b ciemne włosy sa zgryźliwe i tylko ciemne odcienie przyjmują. Opcje jasne ... kiedyś były ale ech siano zieloności i dobrze że łysa nie zostałam :) tak więc pozdrawiam farbujące "inaczej" ;)
mi się bardzo efekt i sam pomysł podoba :)
hmm, nieźle nieźle ;)
ja nigdy włosów nei farbowałam i chyba sie. tak szybko nie zdecyduję. Zresztą pod kolor chust byłoby trudno, bo mam głwoeni odcienei zielone, błękitne i turkus... Wolałabym nie ryzykować jak Ania z Zielonego Wzgórza (tym bardziej żem ruda ;))
http://i81.photobucket.com/albums/j2.../DSC_2493a.jpg
no dobra - oto i jestem:)
nie 100% fioletowa, ale grecja też ma białą nitkę, prawda;)?
ale spójrzcie też w me uszy (w oczy też;)), mam kolczyki grecjowe od brikoli! oh, yeah!
:mrgreen:
bo Ty Kasia to szalona kobieta jesteś! ha! PIEKNIE!
fajnie to wyszlo, chyba lepiej niz calosc na fiolet, a swoja droga odwazna jestes, ja kiedys farbnelam sie na taki kobalt tak z przodu no i sasiedzi sie dziwnie patrzyli:lol:
Ślicznie! Też chcę zmian na głowie!!
hehehehe
świetnie wyglądasz!!!
a spódniczkę i buciki masz pod kolor?;)
Kachna, szalona kobieto, super!
No cóż, każdy ma jakieś tzw zboczenia, ja kiedyś zamawiałam drzwi pod kolorów włosów:)
Kasiu, jak dla mnie bomba!
Nurtuje mnie, jaka jeszcze inna chusta pasowałaby pod kolor twoich włosów? ;)