mnie się wisienki podobają, jakbym miała jakiś mały wsad do chusty płci żeńskiej to bym może nawet zachorowała ;) chusta taka retro i romantic ;D
Wersja do druku
mnie się wisienki podobają, jakbym miała jakiś mały wsad do chusty płci żeńskiej to bym może nawet zachorowała ;) chusta taka retro i romantic ;D
dopóki nie przeczytałam opisu, z didkowego zdjęcia wnioskowałam że ten róż na kremie będzie.
potem doczytałam że zieleń,
a rzeczywistośc przeszła moje wyobrażenia.
nie dość że nie lubię różu, to jeszcze ta pizdacja, fuj!
Mnie się bardzo podoba wzór i szkoda, że nie są kremowe z różem...
a mi sie wisienka podoba :love:, sliczna, delikatna chusta! w sam raz dla dziewuszki :), gdyby Zulka byla mniejsza...
imo, kolory tez fajne.
Przykro mi pisać ale mnie też wisienki zawiodły ;-/ przede wszystkim ta pistacja, jak były pierwsze zdjęcia miałam nadzieje że ona jakoś bardziej w złoto pujdzie, krem byłby ładny a tu troszkę nie tak ;-/ Szkoda bo wzór bardzo mi się podoba choć strasznie dziewczyńskie ;-) I choć nie jestem fanką nino to musze przyznać że wygrywa w tym starciu ;-/
nie podoba mi się :roll:
nino też mnie ciekawi i też nino nie lubię i też nie z powodu wzorka ;)
lubię lody pistacjowe
ale chuście mówię Nie. :-)
Info od pani na obrazku: to tylko fotoszop:)
Aaaaahahahahahahaaaa, niezła jajcara:thumbs up:.
:lol::lol::lol:
a ja (nie czytając opisu) sądziłam, że to będzie wiśnia z czekoladą... i takie miały być piękne...
ot sobie limitek...taka ilość na pewno znajdzie dom. Jeszcze gdyby to był zielony, ale nawet podpisali, że seledynowate...
No to ładnie zrobiła na tym zdjęciu ;-) więc nadal nie wiadomo jak on do konca faktycznie będzie wyglądał choć zdjęcia didka takie realne. Ale i tak jak zobaczyłam jak on zamotany wygląda to i tak jakoś te kolorki mi nie podpasiły ;-/ Jeszcze jak na zdjeciach didka on taki leżacy w miejscach połyskujący to tak miałam nadzieje że w złoto pujdzie a tu chyba jednak nie ;-(
a mi się podobają :))) na zdjęciach wyglądają tak delikatnie, eterycznie
różowego nie trawię, więc nie kupię ale chętnie poczekam na więcej zdjęć:)))
Sa juz fotki,tym razem nie fotomontaz:) http://www.stillen-und-tragen.de/for...6246&start=390
ładne :)
wzór jest taki ładny, czemu tylko ta zieleń :( gdyby to był jakikolwiek inny kolor były by idealne
Jasna strona śliczna:) Zielonego tam nie widzę;)
Różowa strona zdecydowanie za różowa;)
Nadal nieładne:( trochę lepsze niż z pistacją, ale nadal nie za bardzo. A tu właśnie u mnie pod oknem kwitnie wiśnia (chyba, albo czereśnia) i wygląda zupełnie inaczej:)
PS. Ten różowy taki nie teges - zbyt różowy.