Linda, no co Ty???? Ona ma piersi standardowej wielkości:twisted::lol::lol:
Wersja do druku
uchhhh takie zółtego nie lubie ....
Sylvetto, ja o innych oczach pisalam, na piersi nie zwrocilam uwagi, ale zaraz spojrze.
To napewno będzie bardzo energetyczna chusta. Na żywo pewnie jeszcze mocniejszy będzie ten kolor.
A co sesji, to ja dziękuję za zdjęcia w akcji. Przynajmniej wiem jak chusta się prezentuje.
Modelka już wyrośnięta:) Może czas na kolejnego chuściocha;)
Ładna modelka;) i dzidzi tez niczego sobie;) Ale żółty kolor mi sie nie podoba;)
a mnie sie nie otwiera :(
kolor wściekły :) ciekawy jaki będzie na żywo
Kolor chusty rzecz gustu,ale sesja fajna.A z dziećmi i aparatem różnie bywa.Moja Jula na widok aparatu zawsze się strasznie poważna robiła,może i modelka też tak ma:)
a propos dziecka - juz pisalam, ze Natalia sama nie ma juz pomyslu jak wywowolac u swojego dziecka usmiech podczas robienia zjec. mala jak tylko widzi obiketyw od razu powaznieje. taki typ widocznie ;)
co z tym wiazaniem nie tak?
zary mi się obłędnie podobają, a ta jakoś, kurczę, nie. może i dobrze? nawet myślałam ostatnio o czymś żółtym, ale ta jest trochę za mało sun jak dla mnie.
te fotki też ciut mniej mnie ruszają niż wcześniejsze sesje. ciuchy fakt, niezłe, ale jak pomyślę, że pomykam ze Staśkiem w chuście w takich szpilach... No, no, urban survival.
Pytanko: jakie to wiązanie, w tej sesji SUNowej?