Tutaj fotki do obejrzenia![]()
Tutaj fotki do obejrzenia![]()
Jakie ona ma buty, fiu, fiu, fiu
No oczywiście sesja piekna, chusta bardzo energetyczna, dla mnie zbyt jajeczna, ale tu sie pieknie prezentuje![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
chyba im się juz pomysły na sesje kończą..
ale chusta cudna!![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Chusta piękna, sesja jak na ellevila bez szału moim zdaniem
A to dziecko faktycznie jakieś smutne/poważne ostatnio.
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
hm, sesja jak zawsze z zarą piękna, zadbane o każdy szczegół, hm, ale szczerze mówiąc sama zara sun na mnie pioronującego wrażenia nie robi....
na dwóch fotkach dzieć się nawet uśmiechabo zawsze strasznie smutna ta mała jest. a chusta - hm, spodziewałam się olśnienia, jest taka sobie...
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
chusta w takich kolorach jest fajna na lato,ale panna totalnie nieciekawie się prezentuje,w ogóle te zdjęcia fuj,pomijam że za żółcią strasznie tęsknię![]()
Super fotki![]()
A chusta za żółta jak dla mnie![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
fajna by byla, jakby ten drugi kolor jakis taki bardziej kontrastowy miala. bo tak faktycznie - jajeczna jestmoze i dobrze, bo funduszy na nowa szmatke chwilowo niet...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
pomysł na sesję mi się podoba, choć Natalia chyba musi sobie nowe dziecko sprawić bo to już jakies duże jest i jakos tak średnio wygląda![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
wiecie co...
piekne i dopracowane graficznie sa te fotki ale mnie sie już trochę przejadły- wszystkie na jedno kopyto, ciągle to samo niezadowolone i źle zawiązane (może stąd niezadowolenie) dziecko...
chusty piekne, ale ja wolę je w wersji zrolowanej albo marzowejjezcze sunvill pieknie fociła chusty...
edit- to jest fajne:
![]()
A mnie się ta sesja właśnie bardzo podoba i w ogóle nie mam wrażenia, że kończą im się pomysły... Raczej - stopniowo się rozkręcają!
Żółtego nie cierpię, ale świetna stylizacja i ekstra buty, yo. Ellevill rządzi![]()
jakoś bez szału tym razem
No może to ładne
![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
Ta żółć to rzecz gustu ale ta Malutka strasznie smutna w tej chuście albo raczej poważna...I to nie pierwsza sesja gdzie taka ma minę....UHM
P.S taka żółć że wszystkie muchy w okolicy są moje wtedy![]()
Ostatnio edytowane przez aladw ; 07-04-2010 o 18:28 Powód: P.S
sesja jak dla mnie też bez szału choc faktycznie foty dopracowane ale za to kolorek chusty za bardzo jak dla mnie enrgetyczny....... qrcze niby reklama chusty ale IMO tym bardziej obowiązuje poprawne motaniemnie to akurat "razi"
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Mogłabym mieć wszystkie chusty tej firmy....
sesja - dzieć niezadowolony - strasznie zniechęcający![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
A mnie się ta sesja właśnie bardzo podoba i w ogóle nie mam wrażenia, że kończą im się pomysły... Raczej - stopniowo się rozkręcają!
Żółtego nie cierpię, ale świetna stylizacja i ekstra buty, yo. Ellevill rządzi![]()
a nie wiecie czemu ona taka smutna?? bo chciałaby pobiegać po tym placu zabaw, a mama jej z chusty nie wypuści, bo złe buty na plac zabaw założyła![]()
swoją drogą.. wiązania mogliby poprawić, ale ich zdjęcia ciągle lubię.
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Zolty to nie moj kolor, ale sesja fajna. Modelka ma piekne, duze oczy!