Myślę, że gdyby tą ankietę przeprowadzić dzisiaj, wyglądałaby zupełnie inaczej :wink: Mody forumowe się zmieniają...
Wersja do druku
Myślę, że gdyby tą ankietę przeprowadzić dzisiaj, wyglądałaby zupełnie inaczej :wink: Mody forumowe się zmieniają...
1.Didymos za indio :love: i za pawie :love: :love: -w tym drugim przypadku nośność perfekcyjna choć i to pierwsze jest ok, zwłaszcza w wersji len lub konopie. Po złamaniu milutkie i cienkie (poza lnem)
2.Babylonia- mam tkana i kółkową. Ma cudowne wręcz kolory :love: :love: , jest cienka a nosi wspaniale ciężkie dzieci. Uwielbiam i swojej nie oddam!
3. Girasol- za fajne kolory i za niesamowita miękkość od samego początku. Niestety nie sprawdziłam jak nosi ciężary
Wybralam Didymos - na 1. miejscu pawie ktore testowalam - same sie motaja, pieknie nosza i nic sie nie wrzyna, na 2. miejscu indio z lnem ktore mam - tez super nosi choc to nie pawie niestety :(
i upodobania również :)Cytat:
Zamieszczone przez pulcheria
wybrałam Stoczka, Leosia za niesamowitą strukturę, miękkość, nośność, kolor :love: :love: :love:
didymos. Chusty piękne, nośne, baaardzo dobrze wykonane, porządne, wszechstronne. Starczają na wiele pokoleń. Uwielbiam. Jakbym mogła dalej głosować, to dałabym swój głos również na easycare. W kategorii: pasiaki ustepują didymosom jedynie kolorystycznie. Nie mam pojęcia dlaczego są tak mało popularne w Polsce.
Zaznaczyłam didymosa - mam indio- super się nosi i jest mięciutka.
Mam też storcza ulli, też nosi sie świetnie, ale indio wygrywa :D
Ja zaznaczyłam Didka, za indio z lnem i konopiami, za żakardy - pawie i piękne liście, pasiaków niestety nie znam. Oraz za duży wybór i limitowanki.
zaznaczylam Girasola, bo na poczatku swietnie mi sie w nim nosilo, do tego te kolory. pamietam jak stwierdzilam, ze wiaze sie latwiej niz Nati z bambusem, a byl wtedy jeszcze przed praniem! Girasole sa sliczne i material ma mila fakture. ALE... niedawno dostalam indio viola i stwierdzam, ze jest to moja chusta nr 1. wiaze sie prawie sama, jest bardziej przewiewna, wygodniej sie w niej nosi. tak wiec, gdybym teraz miala glosowac wybralabym INDIO.
Zara. Zara to lepsze niż pawie!
1 i 2. Didymos- jedwabne skowrony, potem pawie
3. Zara
zaznaczyłam didimosa - za indio natur z wełną!
na 2. miejscu jest u mnie Nati za Japan z lnem
na 3. miejscu Girasol - za całokształt, a zwłaszcza za wzornictwo:)
didymos za jedwabne ptaki i kaszmir natur, vatanai za pamira, ktory moze byc dobra inwestycja :lol:
Ja ciągle szukam tej jedynej bo nie mam dużego doświadczenia. Na razie obie Nati, paski i Grecja-za miękkość. ale chętnie czytam, żeby w końcu kupić jakąś inną i ciągle się waham czy kupić indio, czy leo, czy lanę czy babylonie. można oszaleć, taki wybór!a każda pewnie oczywiście do innych zadań.
1. Didymos - w mojej ocenie deklasuje inne firmy. Na jego korzyść przemawiają: kolory, wzory, domieszki, jakość.
2. Zara - no jest piękna, nosi nieźle.
3. Vatanai - wzory, kolory, "przewiewność"
bezapelacyjnie didymos pawie.
za nietypowy nieoczywisty design;)
no, a pisanie o tym, że didymos świetnie trzyma i ma super jakość- to już chyba truizm:)
lilibulle :) storcze na drugim miejscu
1. storcz bo jest jednocześnie miły i sztywny, a leos jest po prostu piekny subtelny i nie rzucający sie w oczy wzorek i ładne kolory, poza tym bardzo przyjemnie nosi
2. rapalu bo to taka fajna płachta, w dotyku jak żagle sztywna, trza powalczyć ale w sumie miła ( stara rapalu) ale nosi super
3. :sorry:i tu się mocno forumowo wyłamię: daaaleko za wszystkim innym jest Indio,( zwykłe bez super dodatków, wiec nie-kaszmir i nie-pawie) blee, upiornie miękkie, nie da się w nim nosić w żaden sposób
a jeśli chodzi o elastyki to tylko babylonia, chusta co sie sama wiąże i dociąga
Do niedawna miałabym jedno pytanie: numer jeden dla mnie czy dla Pyzy...? Bo o tej pory miałyśmy nieco rozbieżne poglądy na temat chust. Pyza uwielbiała Perłę a mama zaznaczyłaby raczej Storcza bo nosi jak szatan, ewentualnie Girasol bo też jest niezły i Hopka bo sam się dociąga (za wyjątkiem ultracienkiego)
Ale już nie mamy takiego dylematu, bo pojawiły się Dmuchawce Nati :D