No wybacz, ale mówiąc o kimś "debil" obrażasz go...
A akurat wolność słowa nie ma tu nic do rzeczy. Zważ, że jesteś na publicznym forum.
Wersja do druku
uważasz, że wolność słowa daje ci prawo do obrażania innych??? wow...
A jakbym tak przykładowo napisała, że Ci, którzy wożą dzieci w wózkach "muszą mieć kompleksy albo mały iloraz inteligencji", albo - posuwając się dalej - t chustonoszący to "zaściankowi debile"... I oczywiście nie chodzi mi o obrażanie innych, mam prawo do wolności wypowiedzi, nie?...
Ja pierdzielę, czasami logika niektórych powala mnie na kolana................. :duh:
edit: Zresztą w ogóle po co wywlekać dawno nieaktywny temat dotyczący innego konkretnego tematu? I to tylko po to, żeby napisać kilka obrażających słów? A nie, przepraszam - skorzystać ze swojej wolności słowa.......
faktycznie fest stary temat...
nie,nie,dobrze,że wylazł,ku przestrodze i przypomnieniu,nawet tak przewrotnym jak teraz;), o zasadach.
Ale burza sie rozpętała...wolność słowa nie daje prawa do obrażania ale dla mnie tacy ludzie którzy w jakikolwiek sposob gnębia lub uważają się za lepszych są debilami-no dobra nazwijcie ich jakolwiek---rasista to raczej nie jest chodząca matka teresa:-x
wolnosc wypowiedzi nie uprawnia do braku kultury (a jest nim nazwanie kogoś "debilem")
KTO BEZ GRZECHU NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ
"Szanuj bliźniego jak siebie samego"
jak już chcesz się na cytaty rzucić
opolanka wrzuc na luz :D
co to w ogóle za trup z szafy (heheheh- nie ten co w INNYM wątku ;) ) ten temat?