0kiki, to się ucz, widzę , że masz na kim, dwa słoneczka w domu :D Jak przyjdzie kolej na mnie, to będę wiedziała do kogo się zgłaszać ;)
Wersja do druku
0kiki, to się ucz, widzę , że masz na kim, dwa słoneczka w domu :D Jak przyjdzie kolej na mnie, to będę wiedziała do kogo się zgłaszać ;)
Hej :D :D :D :D :D
Jak trafiłaś na to forum, skoro jeszcze nie ten tego :?: :?: :?: :?: :?:
Takie staranka to fajne są, nie :?: :?: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Myślałam, żeby jako prezent chrzcielny kupić chustę dla szwagierki, która ma dwumiesięcznego szkraba i szukałam informacji na ten temat. I forum mnie urzekło :)
Szwagierka jednak chustom niechętna (straszna panikara - że dziecko wyleci, że mu zaszkodzi). Nie to nie, jak ja kiedyś zacznę nosić, to zobaczy jakie to fajne :D
Starania są rewelacyjne. Szczególnie takie na luzie, czyli bez ciśnienia (bo jak się trafi to dobrze, a jak nie, to na razie też dobrze) :wink:
O tak, coś o tym wiem, bo też takie miałam :lol: :lol: :lol: .... trzy lata... :cry: :cry: :cry:Cytat:
Zamieszczone przez EmilkaK
Życzę dobrych wyników i szybkich zakupów w związku z tym :jump: :jump: :jump: :jump:
Dzięki magi :)
Czesc :)
Wcale się nie pośpieszyłaś :) Ja bym chciała tu tak wcześnie trafić :)