Ale jestem ciekawa kto go dostanie ;-). Normalnie chce zobaczyć choć zdjęcia :duh:, śnił mi się dzisiaj ;-)
Wersja do druku
Ale jestem ciekawa kto go dostanie ;-). Normalnie chce zobaczyć choć zdjęcia :duh:, śnił mi się dzisiaj ;-)
dobra, wiem że to obciach:hide: ale ja nieuświadomiona...:oops: co to jest pamir?:omg:
a takie cuś :)
Już sama coś znalazłam to co podałaś lepsze.. ale i tak jakoś mało info... jest tu jakiś bardziej konkretny wątek na temat pamira? nie że od razu będę chciała kupować ale ciekawa jestem...
Tak od razu kupić to się raczej nie da. Ja zamawiałam grubo ponad rok temu i wciąż nie dostałam ;-).
to już wiem:)... ale jakas historia mnie interesuje..że ręcznie robione, że stare krosna i..?
przepraszam może upierdliwa jestem..
i uzywki pamiry chodza na TBW za psychiczne pieniadze w stosunku do tego ile kosztuja u Vantaya no ale naczekac sie trzeba :ninja:
PAMIR ma być wysłany w czwartek !!!
4,5 m
pierwsza z listy rezerwujacych juz powiadomiona ;-) - czekam na decyzję
o rany, gratuluje tym co wyczekały!
A my sobie nadal czekamy.... juz prawie rok...
szkoda że nie 5m :frown No ja czekam od lipca ;-) Czyli teraz jestem nr 6 ? :ninja:
raport z dnia dzisiejszego: lista się horrendalnie wydłużyła - dopisałam wszystkie zapominaleskie a chętne ;-)
jednoczesnie nr 1 zrezygnował wiec chusta wedruje do szczesliwej posiadaczki drugiej pozycji na liscie - zaraz sie pewnie ujawni - ja wole siedziec cicho poki tek chusty w reku nie bede miala :twisted:
wwyniku tych zawirowan drogie oczekujace z numerami od 3 wzwyż: jesteście bliżej pamira niz jeszcze dzis rano :thumbs up:
Czyli jestem nr 5 do 4,5 tak? :mrgreen: Czy coś się jeszcze zmieniło po dopisaniu innych w kolejkę :roll: A do 5m nr 1 :applause:
Może się doczekam dla drugiego dziecka kiedyś :lol:
To i ja bym sie chetnie do pamira dopisala :-)
Drugie dziecie dopiero w planach, wiec moze sie doczeka :D:D
mi sie wydaje ze joawoj go dostala? :P