i moglby mi go dac pomacac przynajmniej????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiem ze duzo ich nie ma...ale cos mi tak pamir po glowie ostatnio chodzi..a mam pare miesiacy czekania na chuscioszka ... to i na chuste moge poczekac![]()
zdaje mi się, że Visenna posiadała...
Visenna ma pamiraJa jestem na liscie oczekujacych... pewnie moj mlodzieniec szybciej wyrosnie z chustowania niz sie doczekam
![]()
viewtopic.php?f=3&t=6654&start=60 tu caly watek![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
chyba tylko Visenna i Irlaaa
na razie kolejka stoi - info od Vatanai :
smutno... ale nie trace nadzieiPamir - no new news, I haven't seen any since last year .-//
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
mam w rekach pamira - nie wierze własnym oczompierwsza w kolejce juz uslyszala szczesliwa nowinę a kolejnym oczekujacym spiesze doniesc, ze jest nadzieja ze we wrzesniu znow cos do nas dotrze !!!!!!!!!!!!!!!!!
lola pisz ...i jak ?
ale twój łosobisty?
czy jeszcze jeden na naszej polskiej ziemi?
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Matko, coś się ruszyło, super. Mam nadzieje ze mnie jeszcze w tej kolejce masz ?
Ja będe czekać i czekać nawet jak bym miała specjalnie drugi raz w ciąże zajść dla niego![]()
Lolu, ja tez czekam i czekam..![]()
dziewczyny wiem, ale bezsilna jestem - jakbym mogla to sama do tych krosien bym siadla zeby wasze chusciochy w pamirze mogly sie nosic no ale nie da się...
BTW - kazdy pamir to wielka radosc u mnie w domu - maz tez przezywa ze ja sie ciesze ale chyba nie bardzo kuma o co chodzi z ta chusta - ostatnio zapytal dlaczego tak malo tych chust dostaje - przeciez jak jest popyt to powinni produkcje zwiekszyc... ja mu na to ze sie nie da bo to jeden warsztat i chyba jedna osoba ... i wtedy uslyszalam : no a co za problem zmechanizowac to i wrzucic w automat ?!!
zamarłam ...![]()
i wtedy uslyszalam : no a co za problem zmechanizowac to i wrzucic w automat ?!!
zamarłam ...[/QUOTE]
Trzeba chłopu wybaczyć hehe
No to nadal czekamyA mogę wiedzieć ile osób w kolejce u Ciebie jest ?
Bo ja to chyba ostatnia jestem
![]()
Wiadomo coś? Coś się ruszyło ?A może któraś z Was dostała już jakiegoś
?
nie chcę zapeszać, ale jesli nie bedzie bomby na lotnisku albo swinskiej grypy w fabryce opakowan , to ktos bedzie mogl sprawic sobie pamirka jeszcze pod tegoroczną choinkę ...
Byl ostatnio do sprzedania na angielskim forumie za 500 funtow.
Po ile nowki beda? Takz ciekawosci pytam![]()
Lola, ale tamten byl wystawiony jak nigdzie nie mozna bylo go dostac, wiec mu to pewnie wywindowalo cenePoza tym uzywka niefarbowana, a to tez rzadkosc wsrod uzywek
![]()