dużo za dużo:hide: 18 długich (3 do odstrzału i myślę czy i co jeszcze), 1 krótka, 1 pouch, yamo i kółkowa nabyta, więc jest ale nie ma ;):hide:
Wersja do druku
dużo za dużo:hide: 18 długich (3 do odstrzału i myślę czy i co jeszcze), 1 krótka, 1 pouch, yamo i kółkowa nabyta, więc jest ale nie ma ;):hide:
1 długa :oops: a przez ceny niestety będę tą liczbę zwiększać dość powoli :(
5 długich, ale to już bardzo dużo :) A w najbardziej obfitym momencie było 6, ale całe szczęście króciutko :duh:
w najbardziej chustocholicznym momencie mialam 37 teraz tylko 10 na pamiatke:)
Jest tego koło 30-stu. Każdy zakup argumentują potrzebą na warsztaty. W domu się nie mieszczą na wyznaczonej półce-wchodzi koło 6-8, więc wywiozłam rzeczywiście w miejsce warsztatów.Tam mam 2 szafki na chusty, laki, nosidła. Po ostatniej wizycie wsadziłam już do 3 szafki :hide:.
cztery :D
hopka wien 5m
nati colorado 5m
vatka maruyamę 4m
vatka jakieś seledynowe cuś, nazwy szukam.
planuje jeszcze LL zieloną herbatę (ale to mój chłop musi do noszenia dorosnąć, wtedy będę miała wymówkę, żeby kupić)...
...i jedna kółkową chociaż...
...i MT...
:hide::hide::hide::hide::hide:
Zdaje mi się, że po redukcji stosu wyszło 24 wiązane, 1 kółkowa, 3 MT (+jedno tylko skrojone, nie pozszywane), ergobaby i manduca... Chyba redukcja się nie udała...
kachasek, zaproś mnie do siebie, smoku jeden. obiecuje, ze nie tknę twoich skarbów, ale chciałabym to chociaż z daleka zobaczyć :) normalnie oczka mi się świecą :)
Vatek seledynowe cuś to Teesta
Mikarin wytrwaj do lipca, jak wrócimy z dojczlandii ;-) będziesz mogła śmiało macać
Ja jeszcze chuścioszka nie mam a 3 tkane i 1 elastyczna leżą w domku [własnie się piorą] - ciekawe co to będzie jak już się "wnoszę" w temat ;-)
1 słownie jedna
plus 1 manduca i 1 pouch
czuje ze wygrałam z choroba bo ten stan juz jakis czas trwa
na bazarek staram sie nie zagladac
w najgorszych momentach kilkanascie plus kilka nosidel, 2-3 kolkowe i 2 pouche :duh:
mamy cudną jedną, ale może się to zmienić...
tak było z wielo ... na początku starczały flipy i prefoldy ecopi.
teraz chęć wypróbowania czegoś nowego jest nie do przemożenia ;)
Ja chyba wpadłam po uszy w ten jak to nazywacie "chustoholizm" :twisted:
Mam już 4 długie tkane i 3 kolejne do mnie wędrują...
Ale to taki przyjemny nałóg:-):heart: