nie, jakoś parę dni wcześniej.
Wersja do druku
Ja też mogę we wtorek 13. No to kto się dopisuje? Jak będzie nas kilka to zadzwonię negocjować z Panią cenę :-)
Jak macie dziś wolne popołudnie do zagospodarowania to w domu kultury w Nadarzynie jest o 16 przedstawienie i mikołaj dla dzieci, wjazd 10 zł od dziecka, impreza potrwa do 2 godzin. Mają dużą piękną salę i przyjmą do 100 dzieci, więc nie trzeba rezerwować.
http://nok.pl/news.php?id=1577
ha! to ja robię listę na spotkanie 13 grudnia :lol:
1. mi.
2. LM
3. choco
4.
tylko ja proszę tak w miarę wcześnie, bo o 17 muszę być w Milanówku ;)
jak przełożę wtorek na poniedziałek, to może we wtorek damy radę! :)
tylko się musimy wykurować, bo obie mamy gila do pasa i kaszel nietęgi
dziewczyny, nie wybiera się jutro/dziś ;) któraś z Was do Lidla?
bardzo pragnę puzzli z Bobem i Tomkiem :rolleye:
ja wybieram się. Ale nie widzę tego w gazetce - ale jeszcze coś w skrzynce mam:roll: Ale w Grodzisku by było najwcześniej 12.12
Może i mi się uda do Was dotrzeć na spotkanie to poza Izą i Madagaskar poznam kogoś więcej :-)
Ale ja niepewna czasowo jestem bo dom w poprawkach po remoncie i nigdy nie wiem co mi jeszcze wyskoczy...
A co z tym fitness dla mam z dziećmi - wiecie gdzie tego szukać w okolicy? Plizzzzz... Bo mój pouch już odłożony i chciałabym go móc ponosić za miesiąc - dwa :love:
A mój cycojad znowu się zbiesił - od trzech nocy karmienie co 2 - 2,5 godziny a do tego Helenka już od tygodnia punktualnie o 3 rano ląduje w naszym łóżku... Wory pod oczami mam pokazowe :?
byłoby super :kiss:
tu link http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23080.htm
choco, ja nie będę, bo zazwyczaj bywam okołoweekendowo :(
ale gdyby Wam się nie udało zdobyć, to dajcie znać - może coś wymyślim ;)
:bliss:mam :bliss:
dzięki Mamomario :kiss:
egla - ja nie wiem, nigdy sie nie fitnesiłam, nawet bez dziecka. ale podoba mi sie skakanie z kinectem. :lol: polecam !
ale akcja z tymi lidlem :D
ja się zapisuję na listę :dancing:
był u Was Mikołaj ? :ninja:
U nas Mikołaj był już w niedzielę rano (żeby Helenka mogła się nacieszyć zabawkami a nie zabierać je w euforii do przedszkola). Jutro u nas kolejna imprezka bo mam urodziny i na dodatek mamy jak co roku dzień piernikowy pieczemy jutro a zdobimy w weekend :-) Przyjadą zaprzyjaźnione dziewczyny z koleżankami Helenki i będzie zabawa w wycinanie pierników i pieczenie. Już się nie mogę doczekać!
Iza, zakładam, że zapisujesz się na liste spotkania 13/12? :mrgreen:
Więc lista na razie jest taka:
1. mi.
2. LM
3. choco
4. Me'shell (?)
5. Iza
6. egla (?)
7.
Jaka pora? Centrum jest otwarte od 8 do 17, ja mogę ok. 12.30.
Moja rodzina nie obchodziła Mikołajków, ale Hektorowi włożyłam pod poduszkę płytę z bajkami - dostałam gratis w Lidlu :lol:
Egla, tam gdzie się mamy spotkać jest coś o fitness dla mam, z opieką dla dzieci.
ja wlałabym zdecydowanie wcześniej. myślę, że w okolicach 14 będę się zwijać.