Losujcie dla mnie Edena. Rozmiar 6 najlepiej :). Ashem też nie pogardzę.
Wersja do druku
Losujcie dla mnie Edena. Rozmiar 6 najlepiej :). Ashem też nie pogardzę.
To eden dzis/jutro bedzie? :D :D :D szal normalnie, zbankrutuje jak mnie wylosuja i tu i tu, hehe....
Mnie juz nic więcej nie rusza z tej kolekcji:dunno:
Mnie Eden nie rusza, ale za Ash'a dam się pokroić!! Więc jakby ktoś coś to ja chętnie 4-6 przygarnę ;)
Jakby mi się udało wylosować Edena to dam znać, bo dla siebie nie wezmę na pewno :lol:
EDIT: DZIEWCZYNY! CHUSTY JUŻ NA STRONIE, MOŻNA LOSOWAĆ!!!
wlasnie zaplacilam za szostke knota :P
No przed chwila maila dostalam. Ciekawe, czy mialam farta, czy nikt inny nie glosuje :P
yvona, ja nic nie dostałam, więc pewnie masz farta :D
No to teraz na ciebie kolej. A pozniej sie wymienimy :D
choc ja celowalam/celuje w edena.
A z ciekawosci to ile naszych forumek zapisalo sie na tego nieciekawego knota? :P
Ja się na knota zapisałam z ciekawości jak to wygląda. Ale też celuję w eden :D
dziewczyny, sprawdzajcie też w spamie,bo mi pierwsze faktury wrzuciło automatem do spamu i fuksem je znalazłam!
Powiedzcie proszę, czy ja dobrze zrozumiałam: mam 3 losy na każdy rodzaj chusty, tak? Tzn. mogę zagłosować np. 3 x ash, 3 x eden?
no to juz mamy dwie szczęśliwie wylosowane na chisaja :) Mamaslon też ma :)))
Gratki :) hehehehehehhe ja faktury nie mam, ale licze ze jutro na asha dostanę :)
Dzięki:)
Tak teraz jak zerknełam na fotki to w sumie pasiak mi się najbardziej podoba:hide: widziałyscie gdzies jakies info o nim? Nośny, gruby?
A na te paseczki nikt nie głosuje? :ninja:
Ja tam zagłosowalam na wszystko :D A co mi tam...
hahaha
ja też
i dostalam wezwanie do zaplaty za 4rke koła z dziś
no mam 24 do zastanowienia:ninja:
Wiem, wiem ale własnie chodzi mi o to, czy krązy juz gdzieś jej opinia na temat tej chusty:)
Losuję :) Ciekawe.W każdym razie czasu nie marnuję przy tym.
Margaretka, mozesz glosowac i wiecej, tzn 3 ashe normalne, rozmiar wedle upodobania, albo 3 takie same, albo rozne, do tego 3 razy na kolkowa asha, na paisleya podobnie, na edena tez, a i plus trzy szaliki :P co daje ci circa 21 dobrze licze? (nie pamietam czy paisley ma wersje kolkowa) ;)
Nie ma frajdy,ale może będzie niespodzianka.A dodatkowo to jedyny sposób,by namówić męża na łapanie bez jego wQ :lool:
Jakby komus zbywały Kółka fioletowe to dajcie znać. Znam kogos kto szuka ale nie wiem czy juz znalazł.
Natala, szalik edena tylko wiec napisalam ze trzy. Inaczej byloby wiecej ;)
Dostałam fakturę na knota 5. Najlepszy numer jest taki, że ja na same 6 glosowałam :omg: To teraz mam czas na zastanowienie, czy chcę...
Hle hle. Moze ci sie reka obsunela nieco, te zielone kwadraciki tak blisko sa ;)
To jednak wygralas :D
edit: mnie juz wyslali, wow :omg:
Masha - :lool:
Pojechany ten system mają:roll:
No nic ja zagłosowalam na edena dla Was i na paski...raczej tez dla Was;)
Zupełnie zapomniałam o Ashu :love: gdyby kogoś wylosowali, a by nie chciał to ja się bardzo uśmiecham :love:
Czy można paypalem płacić? (teraz się zastanawiam czy ściągać kasę z paypala czy nie, bo mam skitraną na artipoppe, ale tam chyba marniejsze szanse, że uda mi się kupić :hide:)
Yyy, dziewczyny, jaja jak balony!!!
Weszłam na swoje Oschowe konto tak z nudów zerknąć na statut zamówienia poprzedniego i co widzę?
Fakturę na Chisai, na którego W OGÓLE NIE GŁOSOWAŁAM :omg:
Znaczy się nie tak do końca fakturę...
na koncie u Oschy mam niby dwa zamówienia
1. Alto 5 które wygrałam (już wysłane gdzieś w drodze)
2. Chisai 4, którego nie zamawiałam, napisane, że fakturę wysłali, ale na mailu nic nie mam, sprawdzałam wszędzie w odebranych, w spamie, w koszu.
Płakać nie płaczę, bo go nie chciałam, ale mają niezły bałagan tam i mam nadzieję, że z Ashem tak nie namotają!