niebieskie flamingi prałam ręcznie w prawie zimnej wodzie, ładnie się skróciły (mój rozmiar 4,2 miał po praniu 3,7 ;)), rozstępów brak :lol:
Wersja do druku
niebieskie flamingi prałam ręcznie w prawie zimnej wodzie, ładnie się skróciły (mój rozmiar 4,2 miał po praniu 3,7 ;)), rozstępów brak :lol:
nie, kupowałam 4,2 i po kilku (nie pamiętam czy po 1 czy 2) noszeniach chusta wróciła do 4,2 :lol: zachowuje się jak perła :)
gdy przyszła miała więcej niż 4,2 ale już nie pamiętam, ile dokładnie ;)
Rivea 6 n-c ma po pierwszym praniu (w pralce, na recznym, wolne wirowanie) az 5,15 i 5,05 cm, niestety nie wiem, ile miała przed...
Moje niebieskie flamingi po praniu skróciły się jakieś 10 - 20 cm - prałam jak Karusek.
wrzucę je jeszcze raz do pralki, ale jak się zrobi cieplej, bo nie przezyję jak znów bedzie trzy dni schła ;)
Znowu na stronie;) Która jeszcze swojej nie upolowała?
O matko, ale cudeńka... Rivea i Pancy mnie zachwycają... Ale na razie muszę dać sobie na wstrzymanie :/
wow, idą jak woda! dostępne też na anglojęzycznej wersji strony. flamingi niebieskie zniknęły w 2 minuty. połowa pancy też wyszła w mgnieniu oka :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa! udało się!!!! :mighty: :vagen:
Stary mnie udusi...
Ja mam juz dość no/low-cottonow:whistle:
A ile masz? :ninja:
:mrgreen:
zamowilam rivee niebieska
niebieskie flamingi
i szara pancy
i teraz co jest co i brac wszystkie?
Kuszą kuszą ale po co mi? Wolę konopie :)
Zdaje się, że na bazarku będzie się działo! :lool:
Też kupiłam, a co! Dają, to bierz, biją - to uciekaj :)
Pomacam, porównam i się zobaczy...:whistle:
Na szczęscie pancy i rivea mnie nie ruszają :) (choć wzór rivei sam w sobie ładny, ale w zamotanej chuście się "traci").