mnie tez nie :lool: ale to dobrze, ja sie czaje na jakies ekstra cos, zeby sobie na willowa zamienic :D
i jeszcze wszystko przed nami - ciekawe ile osob, z drugiego rzutu losowania nie kupi swoich ;)
Wersja do druku
mnie tez nie :lool: ale to dobrze, ja sie czaje na jakies ekstra cos, zeby sobie na willowa zamienic :D
i jeszcze wszystko przed nami - ciekawe ile osob, z drugiego rzutu losowania nie kupi swoich ;)
Ja raczej nie kupię - ktos chce moje alto 5?
a ktoś chce może róże afrodytki? grade 2? size 5. mam jedne i mogę mieć zaraz drugie :) za retaila oddam :)
przepraszam jeśli takowym postów czynić nie można
Kolejne losowanie trwa...
Na tapecie JKCF - ja odpuszczam, bo ani kolor, ani wzór mi nie podchodzi.
Ale jakby ktoś chciał to mogę dla niego zalosować - dajcie znać!
A przy okazji mam takie pytanko: jak i gdzie można sprawdzić gdzie aktualnie jest przesyłka od Oschy?:hmm:
edit: już znalazłam :)
Czy tylko mnie przestalo cieszyc kupowanie u oschy?? Niby tak samo marne szanse na zakup ale tak bez emocji, bez adrenaliny.... E tam ...
No dokładnie takie same mam odczucia...
Chociaż zalosowanie nic nie kosztuje, to jednak się człowiekowi jakoś nie chce...
Albo może te wzory i kolory teraz takie słabe, a jakby puścili coś WOW, to by inaczej było...
Nawet nie wiem czy się cieszę, że ta paczka do mnie wędruje... ble
Nie podoba mi się ten JK. Tzn chiisai bardzo, ale tylko zen jest ładny. Dla mnie oczywiście.
A ja sobie zalosuję ;) Tylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?
Wygląda mi z daleka jak silveprink. Ginie ta zieleń i dlatego wzięłam na próbę.
News z FB:
Draw for JK Fern has now finished, next one should be up today with the remainder of the Deep Forest Collection (Eden Copper Beech, SN Ash & Phaise Juniper), we'll update on that shortly.
DZIEWCZYNY! CHUSTY JUŻ NA STRONIE, MOŻNA LOSOWAĆ!!!
no i blokadę już zrobili :) mozna tylko raz :) ( w sensie ze tylko raz mozna oddać swoje 3 głosy na jedną chustę)
zaglosowalam, znaczy przystapilam do konkursu "zaplac za osche" :P :P :P